ATP S-Hertogenbosch: Jannik Sinner - Nicolas Jarry

Julkaistu: 10.06.2019 14:43


ATP S-Hertogenbosch: Jannik Sinner - Nicolas Jarry
ATP S-Hertogenbosch | Jannik Sinner - Nicolas Jarry | 12:00
Hollannissa ATP S-Hertogenboschin nurmiturnauksen ensimmäisellä kierroksella vastakkain asettuvat 17-vuotias superlupaus Jannik Sinner ja hyvää nousua tekevä chileläinen Nicolas Jarry.

Kaudella 2018 Sinner löytyi maailmanlistan sijalta 551. ja kaudella 2019 sijoitus koheni 322 pykälää ylöspäin ja ensi kaudella italialainen tulee koputtelemaan maailmanlistan sijoitustaan top 100:n. Nuorukaisella on allaan todella hyvä kausi, kun kovalla alustalla tilastot näyttää 11 ottelun jälkeen nollaa tappiota ja kahta turnausvoittoa Bargamon Haastaja turnauksesta sekä Trenton ITF- turnauksesta. Massallakaan esitykset eivät ole olleet huonoja, sillä 23 pelatun massaottelun voittoprosentti on tällä hetkellä 70% ja vyöllä on ITF- turnausvoitto Santa Margherita Di Pulasta, Ostravan Haastaja turnauksessa nuorukainen eteni finaaliin saakka ja ATP Lyonin karsinnoissa Sinner voitti ranskalaisen Antoine Hoangin erin 6-4, 5-7, 6-1 ja intialaisen Tristan Lamasinen 6-4, 6-3. ATP Roomassa villikortti Sinner kukisti kokeneen yhdysvaltalaisen Steve Johnsonin kolmen erän jälkeen 1-6, 6-1, 7-5. Nurmella ura ja kausi on Sinnerillä alkanut kahdella voitolla, kun turnauksen karssinnoissa italialainen voitti yllättäen slovakialaisen Lukas Lackon kolmessa erässä 6-7(6), 7-6(5), 6-2 ja kokeneen maanmiehensä Thomas Fabbianon kahdessa erässä 6-4, 6-2. Nuorukainen on esiintynyt häikälettömästi ja pelannut erittäin laadukasta tennistä alustasta riippumatta.

Jarry sen sijaan muistuttaa pelityyliltään hyvin paljon Juan-Martin Del Potroa, mutta on pelannut alkukauden hyvin epätasaisesti, kun kaikki turnaukset mukaan lukien voittoprosentti 31 ottelun jälkeen on 48% eikä turnausvoittoja ole tullut. Nuori chileläinen onnistui kuitenkin Geneven massaturnauksessa etenemään aina finaaliin asti kukistamalla itävaltalaisen Matthew Ebdenin, yhdysvaltalaisen Denis Kudlan, japanilaisen Taro Danielin sekä moldovolaisen Radu Albotin ja hävisi finaalin saksalaiselle Alexander Zvereville tiukan kolmieräisen ottelun jälkeen 3-6, 6-3, 6-7(8). Myös Barcelonassa pelaaminen oli korkealla tasolla, kun Jarry kaatoi mm. Zverevin ja bulgarialaisen Grigor Dimitrovin matkalla puolivälierää, jossa venäläinen maailmanlistan 13. Daniil Medvedev oli parempi erin 0-2. Nurmella Jarry on pelannut uran aikana yhdeksän ottelua ja voittanut näistä neljä, mutta alkukausi on aika-ajoin ollut chileläiseltä todella komeaa pelaamista ja enkä näe alustan vaihdon nurmelle pääsevän vaikuttamaan Jarryn pelillisiin otteisiin.

Sinner on pelannut hyvin ja ollut myös tällä kaudella erittäin häikäilemätön 17-vuotiaaksi ja kyseisen nuorukaisen nimi kannattaa laittaa korvan taakse, sillä hänestä kuullaan vielä. Tällä hetkellä tasoero on kuitenkin vielä pienoisesti Jarryn eduksi, mutta uskon nuorukaisen pystyvän nipistämään Jarryltä kauden nurmikentän avauksessa erän, jonka vuoksi pelivalintani on Jarry 2-1 @ 4.00.

Pelivalintamme:

Jarry 2-1 @4.00

888sport - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan