Ykkönen: Jaro - RoPS

Ykkönen: Jaro - RoPS
Ykkönen | Jaro - RoPS | 18:30 | 15.09.2021
Kohde sulkeutuu: 15.09.2021 18:30
Ykkösen sarjakärki RoPS on käsittämättömästi aliarvostettu bookkerien silmissä Jaron vieraana ja sekös sopii! Napapiiriläiset ovat oppineet kääntämään edukseen tasaisia pelejä ja se on nostamassa Rovaniemeä takaisin liigakartalle. Pietarsaaressa ei uskota enää itsekään omiin mahdollisuuksiin.
Ykkösen viimeistä edellisellä runkosarjan kierroksella kohtaavat Jaro ja RoPS toisensa Project Liv Arenalla keskiviikkona kello 18:30.

Jaro jäämässä kärkikolmikosta - kotipeleissä tuhlattu liikaa pisteitä tasureihin


Johnny Warghin luotsaama Jaro joutui tyytymään MP:tä vastaan 2-2 kotitasuriin viime viikonvaihteessa. Tasurin myötä Warghin suojatit jämähtivät pari pinnaa vaasalaisten taakse ollen kuitenkin edelleen neljänsinä. Ero liigakarsijan paikkaan toisena olevaan TPS:ään kasvoi kuitenkin kolmeksi ja suoran nousijan paikalla olevaan RoPSiin jo seitsemään pisteeseen.

Äärimmäisen kirpaisevan tuosta pelistä teki sen, että Jaro nousi ensin hienosti takaa-ajoasemasta tasoihin Jeremiah Strengin avausjakson lisäajalla tekemällä osumalla ja sitten aivan toisen jakson alkuminuuteilla pitkään pietarsaarelaisten maalitykkinä ollut Guillermo Sotelo löysi vihdoin viimein kauan kadoksissa olleen maalijyvänsä vietyään pilkusta isännät johtoon. Tuon jälkeen peli oli yhtä maalia, mutta Jaro ei onnistunut ”tappamaan” ottelua. Silloin käy, kuten niin usein palloilulajeissa yleensä käy. Vastustaja saa paikkansa ja iskee. MP teki juuri niin ja kaikenlisäksi epäonnistuneen laukauksen jälkitilanteesta. Antti Ulmanen oli tuo onnen amuletti mikkeliläisille. Ulmaselle osuma oli jo kolmas viidessä viime pelissä!

Jaro kohtaa runkosarjan päätöskierroksella sarjajumbo Musan Salaman Porissa ensi sunnuntaina. Takki auki tuonne ei kannata lähteä. KPV:lta voi kysyä enemmän miksi!


RoPSilla peli kulkee todella hyvin - hyvällä joukkueella on myös onni puolellaan


Mikko Mannilan luotsaama RoPS otti todella onnekkaan 1-0 vierasvoiton Klubi-04:n vieraana Helsingistä. Tasainen taisto näytti jo päättyvän kiikareiden tuijotteluun, mutta sitten illan tuomari Oliver Reitala näki jostain ihmeen syystä rikkeen tapahtuneen ja tuomitsi ottelun lisäajalla pilkun vieraille. Saadusta lahjasta Vertti Hänninen kiitti iskien neljännen maalinsa kolmeen viime peliin ja kauden kahdeksannen osumansa johdattaen RoPSin voittoon!

RoPS johtaa Ykköstä neljän pisteen erolla TPS:ään sekä viiden pisteen erolla kolmantena olevaan VPS:ään. Runkosarjan päätöskierroksella RoPS kohtaa kotonaan KPV:n, joka taistelee vielä hurjasti ylemmän loppusarjan paikasta!RoPS vie kolme pistettä todella hyvällä kertoimella!


RoPS on esittänyt viime kierroksilla niin huikeita otteita vieden tasaisia pelejä edukseen, kun muut joukkueet pelaavat sellaiset pelit tavallisesti tasan menettäen niiden seurauksina pisteitä. Vanha fraasi, onni ansaitaan pitää kyllä hyvin paikkaansa. Itseluottamus kasvaa onnistumisten myötä ja RoPS on kasvanut joukkueena kauden mittaan valtavasti ja sitä on yksinkertaisesti erittäin vaikea voittaa. Yksi hyvä syy on se, ettei se ole yhden, kahden tai kolmenkaan ratkaisijan varassa vaan sieltä takaa löytyy aina tarvittaessa uusia vastuunkantajia. Tavallisesti vierasjoukkue olisi tyytyväinen tasapeliinkin Pietarsaaressa. RoPS ei ole sellainen joukkue. Se vie kolme sarjapistettä mukanaan Napapiirille!

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

1X2: RoPS @3.00

Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.86

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.85

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä