UFC: Jessica Andrade - Rose Namajunas

Julkaistu: 22.03.2020 11:44


UFC: Jessica Andrade - Rose Namajunas
UFC | Jessica Andrade - Rose Namajunas | 00:00
UFC on toistaiseksi käynnissä UFC presidentin Dana Whiten antamien tietojen mukaan ainoastaan ilman yleisöä. Koronavirus ei kuitenkaan ole totaalisesti vielä laittanut stoppia kaikille otteluille joita nähdään seuraavaksi huhtikuussa mikäli tilanne ei eskaloidu totaalikieltoon otteluiden järjestämisessa.


Vastakkain huhtikuun 19.päivä asettuvat välisarjan naisottelijat Jessica Andrade - Rose Namajunas. Kokeneempi Brasilialainen Andrade on otellut ammattilaisena 27 ottelua vuodesta 2013 lähtien. Naisella on 20 voittoa ja seitsemän häviötä. Viimeiset kolme ottelua ovat olleet naiselle hyvinkin mieleisiä ja voitot nostivat naisen UFC eliittiin. Andrade kohtasi Rose Namajunasin viimeksi toukokuussa 2019 naisten Strawweight Championship tapahtumassa jossa voitti kuristuksella ottelun toisessa erässä. Voitto toi Naiselle Fight Night ja Performance of the Night palkinnot.

Namajunasin otteluita on kertynyt 12 joista tappioita neljä. Naisen tyyli on ennen kaikkea eteenpäin kohdistuva hyökkäys ja päähän kohdistuvat potkut. Rohkea ryntäys on naisen muodostunut naisen tavaramerkiksi jo varvaisella ottelu-uralla josta Namajunas pyrkii viemään vastustajan kaatamalla mattoon. Suurinosa Namajunasin otteluvoitoista on päätynyt kimuraan.Uskomme että vaativan ottelun tähtihetket koetaan pystyssä kuten edellisessä matsissakin, mutta lopetus tapahtuu tällä kertaa markkina-arvoltaankin paremman naisen Namajunasin toimesta. Kokemus ja edellinen naisten välinen matsi ei tässä ottelussa näyttele niin suurta roolia mitä aiemmat statsit antavat ymmärtää.

Pelivalintamme:

Rose Namajunas @1.63

Unibet - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan