Riga Masters: Jimmy White - James Cahill

Julkaistu: 12.06.2019 10:28


Riga Masters: Jimmy White - James Cahill
Riga Masters | Jimmy White - James Cahill | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Riga Mastersin karsinnat tarjoavat keskiviikkoiltana mielenkiintoisen kamppailun, kun kansansuosikki Jimmy White kohtaa MM-kisoissa valtavan hypen nostattaneen James Cahillin.

23-vuotias Cahill säväytti Crucible-teatterissa suorastaan uskomattomilla esityksillään. Vahvasti koko kevään pelannut nuorukainen nappasi ensin Gibraltar Openissa kolme voittoa, minkä jälkeen kaatoi MM-karsinnoissa Andrew Higginsonin, Michael Holtin ja Michael Judgen. Valtavin pommi tuli kuitenkin Crucible-teatterin avauskierroksella, kun Cahill upotti maanrakoon itsensä Ronnie O'Sullivanin freimein 10-8.

Nuorukaisen peli on ihailtavaa katseltavaa jo nyt - ennen kaikkea henkisellä puolella. Päätä ei paljon pakottanut tiukassa paikassa ja MM-kisojen menestykset valavat valtavasti uskoa tulevaan tekemiseen. Harjoituspöydällä on varmasti nähty nälkäisempi Cahill kuin koskaan, sillä tällä kaudella mies hakee lopullista läpimurtoaan kohti snookerin kärkeä.

White sen sijaan on pelannut pidemmän aikaa enemmän huvikseen kuin tosissaan. Eurosportin pääkommentaattori on kiertänyt kisoja kyllä kohtalaisen aktiivisesti, mutta harjoituspöydällä vietetty aika ei varmasti riitä puoliksikaan siihen, mitä esimerkiksi Cahill tekee pelinsä parantamiseen.

Viime kaudella White ei voittanut yhdessäkään turnauksessa yli yhtä ottelua. Ainoa voitto kiertueen top50-pelaajista tuli English Openin avauskierroksella, kun White kaatoi Lu Haotianin 4-2.

Tasoero on julma Cahillin eduksi ja mies on varmasti nälkäisempi sekä paremmin valmistautunut tähän kauteen. Suosikin kertoimet kelpaavat peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Cahill -1,5 @1.81

888sport - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan