ATP Stuttgart: Jo-Wildfried Tsonga - Milos Raonic

Julkaistu: 11.06.2019 16:31


ATP Stuttgart: Jo-Wildfried Tsonga - Milos Raonic
ATP Stuttgart | Jo-Wildfried Tsonga - Milos Raonic | 14:00
ATP Stuttgartin toisella kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun kokenut ranskalainen Jo-Wilfried Tsonga kohtaa kanadalaisen Milos Raonicin.

Tsonga aloitti nurmikauden helpolla voitolla kokeneesta saksalaisesta Mischa Zverevistä erin 6-3, 6-0. Tsongan syöttöpelaaminen oli loistavalla tasolla, kun ranskalainen nakutti ottelussa 13 ässsäsyöttöä, 1.syöttö napsui ruutuun 73% ja kokenut ranskalainen korjasi pisteet 1. syötöstään 88%. Kämmen -ja palautuspelaaminen oli erittäin vahvaa, mutta Zverevistä ei ollut kyllä missään vaiheessa haastamaan Tsongaa. Nopea nurmialusta on ollut Tsongalle mieluisimpia alustoja kovan kentän ohella läpi uran.

Raonic, joka on kamppailut tällä kaudella polvivamman kanssa avasi kauden upeasti etenemällä Australian avoimissa puolivälieriin voittamalla matkalla mm. Alexander Zverevin, Nick Kyrgiosin, Pierre-Hugues Herbertin sekä Stan Wawrinkan. Myös ATP Indian Wellsissä kanadalainen pelasi erittäin vahvasti edeten välieriin kukistaen mm. Sam Querreyn sekä Jan-Lennard Struffin. Huhti- toukokuun ajan kanadalainen kärsi polvivammasta, jonka Raonicia ei nähty suurissa massakentän turnauksissa. Nurmella Raonic aloitti kauden tunnustellen itävaltalaista Alexei Popyrinia vastaan voittaen ottelun yllätävän niukasti erin 6-7 (6), 6-4, 7-6(4). Raonic syötti ottelussa 31 ässää ja voitti 1.syöttönsä 94%, eikä hävinnyt syöttöään kuin kerran. Liikkuminen oli kuitenkin vielä hieman aristelevan oloista ja kanadalaisen kehonkielestä huomasi tunnustelun merkkejä ja ihan syystä. Kokonaisuutena Raonicin paluu kentille oli kuitenkin pirteä ja otteissa oli paljon positiiviisa elementejä. Raonic on viihtynyt koko uransa ajan nurmialustoilla hyvin ja vuoden 2018 ATP Stuttgartissa kanadalainen eteni aina finaaliin asti, jossa Roger Federer oli kuitenkin parempi erin 2-0 6-4,7-6(3).

Vastakkain on kaksi valtavaa syöttöä omaavaa pelaajaa ja uskon Tsonga pystyvän haastamaan vielä pienoisessa kohmeessa olevaa Raonicia. Kanadalainen kääntää kuitekin ottelun nimiinsä.

Pelivalintamme:

Raonic @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan