ATP Wimbledon: Joao Sousa - Rafael Nadal

Julkaistu: 07.07.2019 17:11


ATP Wimbledon: Joao Sousa - Rafael Nadal
ATP Wimbledon | Joao Sousa - Rafael Nadal |
Wimbledonin neljännesvälierissä portugalin #1 pelaaja Joao Sousa saa vastaansa huippuvireisen espanjalaisen Rafael Nadalin.

Sousa on pelannut Wimbledonissa hyvin, voittaen toisella kierroksella puolikuntoisen kroatialaisen Marin Cilicin suoraan kolmessa erässä 6-4, 6-4, 6-4 ja kolmannella kierroksella kotiyleisön edessä pelanneen Daniel Evansin viiden erän ja reilun neljän tunnin ottelun, lopulta erin 4-6, 6-4, 7-5, 4-6, 6-4. Vaikka Sousa on selviytynyt otteluista voittajana, ei portugalilaisen otteet ole olleet kovinkaan vakuuttavia, sillä helppoja virheitä tuli Evansia vastaan paljon. Verkkopelaaminen toimi kuitenkin hyvin eikä portugalilaisella ollut suuria ongelmia Evansin syöttöjen palauttamisen kanssa.

Nadal voitti omassa kolmannen kierroksen ottelussaan kokeneen ranskalaisen Jo-Wilfried Tsongan erittäin vakuuttavasti suoraan kolmessa erässä 6-2, 6-3, 6-2. Nadal nollasi Tsongan vahvan syöttöpelaamisen erinomaisesti, syötti 10 ässäsyöttöä, voittaen oman 1.syöttönsä 89%. Tsonga ei pystynyt haastamaan Nadalia palloralleissa lainkaan ja oli läpi ottelun hyvin aseeton. Nadal oli erittäin tehokas verkolla, nollasi Tsongan vahvat syötöt ja palautti odotetun loistavalla tasolla.

Sousa ei ole järin vahva nurmipelaaja ja uskon portugalilaiselle syntyvän suuria ongelmia myös omien syöttövuorojen voittamisen kanssa. Nadal on fyysisesti huippukunnossa ja espanjalainen on saanut Wimbledonissa kaikki pelilliset palaset loksahtamaan paikalleen. Allekirjoittanut uskoo Nadalin pelaavan suvereenin ottelun, joka ratkeaa suoraan kolmessa erässä.

Pelivalintamme:

Pelit alle 29.5 @2.05

Coolbet - Lue arvostelu

2.05

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan