Riga Masters: Joe O'Connor - Peter Ebdon

Julkaistu: 11.06.2019 15:58


Riga Masters: Joe O'Connor - Peter Ebdon
Riga Masters | Joe O'Connor - Peter Ebdon | 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Latvian Riga Mastersin karsinnoissa pelataan varsin mielenkiintoinen kamppailu torstaina, kun viime kauden komeetta Joe O’Connor saa vastaansa kaiken kokeneen Peter Ebdonin.

O’Connor hätkähdytti viime kaudella snooker-kansaa pelaamalla aivan upeaa peliä ja käytännössä ilman minkäänlaista kokemusta Main Tourilta. Miehen parhaat noteeraukset tulivat Wales Openista, missä hän eteni aina välieriin saakka kaatamalla matkallaan muun muassa Kyren Wilsonin, Ding Junhuin ja John Higginsin.

China Openissa mies kaatoi uudestaan Higginsin ja myös kauden päättäneet MM-karsinnat sujuivat nuorukaiselta upeasti, kun kahdessa avausottelussa kaatuivat Joe Swail 10-1 ja Jimmy Robertson 10-9. Vaikka MM-karsinta päättyi 3. kierroksella tulikuumalle Thepchaiya Un-Noohille, voi O’Connorin viime kautta pitää selkeänä läpimurtona.

Tuleva vastus Peter Ebdon kuuluu snooker-kiertueen dinosaurusosastoon. 48-vuotias Ebdon on eittämättä uransa ehtoopuolella, kun taas O’Connor on menossa vahvasti eteenpäin. Break building -puolella O’Connor on vastustajaansa edellä, kun taas Ebdonille voidaan laskea eduksi kokemus ja pelin taktinen osaaminen.

O’Connorille sai koko viime kauden aivan liian suuria kertoimia ja sama tuntuu jatkuvan tällä kaudella. Vaikka kokemusero on valtava, on nuorukainen meidän papereissa huomattavasti parempi pelaaja. Potentiaalia on aivan mihin vain.

Yli kahden kertoimella Joe O’Connor kuuluu pelikupongille.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Voittaja: Joe O'Connor @2.07

NordicBet - Lue arvostelu

2.07

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.07

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.06

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan