Snooker English Open: Joe O'Connor - Shaun Murphy

Snooker English Open | Joe O'Connor - Shaun Murphy |
Kohde sulkeutuu: 03.11.2021 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Eriskummallinen snookerkausi palailee normaaliin päiväjärjestykseen, kun syksyn lukuisien karsintaturnausten jälkeen päästään jälleen "tositoimiin". Tällä viikolla on vuorossa ranking-turnaus English Open, joka kerää lähes koko maailman kerman Milton Keynesin Marshall Arenalle.

Me nostamme ensimmäiseksi vihjeeksi nuoren englantilaispelurin Joe O'Connorin, joka lähtee haastamaan viime kauden MM-finalistia Shaun Murphya. Murphy ei ole missään nimessä erityisen vakuuttavassa vireessä ja kyllä näillä kertoimilla O'Connorin yllätystä kannattaa hakea myös vetokupongille.


Kertoimia tasaisempaa?


Viime kauden päätteeksi melko puskista itsensä aina MM-turnauksen finaaliin pelannut Murphy on jatkanut tällä kaudella varsin epätasaisilla otteilla. Toki erikoislaatuinen turnausohjelma tekee suorittamisen normaalia hankalammaksi jopa maailman huipuille, mutta ainakin lievä pettymys "The Magician" on silti ollut.

Murphy myönsi julkisestikin, että korona-ajan eristäytyminen kävi todella kovaa pääkoppaan. Tämä on näkynyt oikeastaan MM-turnausta lukuunottamatta myös miehen otteissa, joista paras terä on uupunut jo lähes parin kauden ajan. Toki vuoden 2015 maailmanmestari on edelleen maailmanrankingin top-10 pelaaja ja ylipäänsä pelaamisen perustaso on siten vaikeampinakin aikoina korkea.


O'Connor puolestaan on ihan mielenkiintoinen nuori pelaaja. Kolmisen vuotta ammattilaisena pelannut 25-vuotias englantilainen ei ole maailman kärjen tuntumaan ainakaan vielä onnistunut tunkeutumaan, mutta yksittäisiä huippusuorituksia taskussa on useita. Mies on kaatanut nuoren uransa aikana jo useita maailman top-10 pelaajia ja pienellä tasaisuudella leicesteriläinen nousisi välittömästi tappelemaan top-32 sijoista maaailmanlistalla.

Iso epävarmuustekijä O'Connorin osalta on erikoinen alkukausi. Lokakuussa mies pelasi vain kaksi kilpailullista matsia häviten ne molemmat. Kauden ensimmäinen varsinainen ranking-turnaus British Open puolestaan sujui mainiosti, kun O'Connor pelasi itsensä aina neljännelle kierrokselle saakka. Otteluita on siis alla vähän, mutta sama tilanne on suunnilleen jokaisella ammattilaisella.

Murphy on ottelun itsestäänselvä suosikki. Kertoimet mielestämme kuitenkin liioittelevat eroa. Lyhyt paras seitsemästä-formaatti tasoittaa sekin eroa, joten kyllä näillä kertoimilla O'Connor nousee ihan kelpo yllätyshauksi keskiviikon matsiin.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Joe O'Connor @3.75

Unibet - Lue arvostelu

3.75

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.5

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.5

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.5

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena