International Championships: Joe Perry - Judd Trump

Julkaistu: 06.08.2019 14:17


International Championships: Joe Perry - Judd Trump
International Championships | Joe Perry - Judd Trump | 09:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Joe Perry pelaa varsin mukavaa turnausta, sillä vastukset tähän mennessä eivät ole olleet helppoja. Perry voitti karsinnoissa todella lupaavan Joe O’Connorin 6-4, ensimmäisellä kierroksella Chris Wakelinin 6-2 ja toisella kierroksella Stephen Maguiren samoin 6-2 -lukemin.

12 voittofreimiin Maguirea ja Wakelinia vastaan Perry teki yhteensä seitsemän yli 50 pistesarjaa. Se oli varsin mukavasti, sillä The Gentleman ei ole tunnettu niinkään kovana pistesarjojen tekijänä vaan pikemminkin hyvin fiksuna ja kaikilla aloilla tasaisena pelaajana.

Nyt vastus totta kai vaikeutuu todella paljon, kun maailmanlistan kakkonen Judd Trump tulee vastaan. Hallitseva maailmanmestari ei ole kuitenkaan esittänyt tässä turnauksessa vielä parastaa ja varsinkin edellisottelu Scott Donaldsonia vastaan oli hieman kehnompi. Trump ei päässyt ottelussa rytmiin missään vaiheessa.

Miesten edellisestä kuudesta kohtaamisesta Perry on voittanut kolme, joten hän ei todellaakaan pelkää Trumpia vaan. Päinvastoin, maailmanlistan kakkosen päänahka varmasti kiinnostaa ja paineet ovat ennemmin Trumpin puolella. Vaikka ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, Perry on nyt hyvässä vireessä ja saattaa hyvinkin lyödä kapuloita Juddernautin rattaisiin.

Tasoitukselliset kohteet ja overit kiinnostavat pelimielessä. Pelivihjeeksi nostetaan yli 9,5 freimiä, missä siis Perryn pitää voittaa vähintään neljä freimiä ennen kuin Trump vie kuusi.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 9,5 freimiä @2.19

Mobilebet - Lue arvostelu

2.19

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.19

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan