Superpesis: Joensuu - Hyvinkää

Julkaistu: 16.08.2019 13:18


Superpesis: Joensuu - Hyvinkää
Superpesis | Joensuu - Hyvinkää | 17:30
Ottelusarjasta saattaa tulla puolivälierien mielenkiintoisin monellakin tapaa. Hallitseva Suomenmestari Joensuun Maila on toki jättiläismäinen suosikki etenemään jatkoon, mutta Hyvinkäällä on todella paljon potentiaalia laittaa JoMaa ahtaalle.

Tahko pelaa yllätyksellistä ja mielenkiintoista peliä, mitä on ilo seurata. Pudotuspeleihin on varmasti vielä jätetty erikoiskortteja takataskuun, mitä nyt nostetaan esiin. Lisäksi Tahko pelasi hyvin runkosarjassa JoMaa vastaan keskinäisissä kohtaamisissa, voittaen kotonaan JoMan puhtaasti 2-0 ja vieraissakin Joensuu voitti vain niukasti 2-0 (2-1, 5-4).

Tahko tietää olevansa radikaali altavastaaja, joten se varmasti pyrkii etsimään yllättäviä ratkaisuja ja kääntämään joka kivenkolon. Lisäksi Tahkon peliin on kuulunut jo runkosarjassa melko roima suunkäyttö ja muu psykologinen sodankäynti, joten on mielenkiintoista nähdä, miten isoa verbaalista painetta Tahko tulee vastustajalleen antamaan.

Tässäkin mielessä ottelusarjassa on roihahtamispotentiaalia. Tunnetta on varmasti paljon pelissä. Tahko tietää, että sen paras mahdollisuus on ensimmäisessä ottelussa, joten se tulee tähän kamppailuun aivan valtavalla latauksella. Odotusarvo ottelun viihteellisyydelle on todella korkealla.

JoMa on suosikki totta kai, mutta Tahkolla on tässä kamppailussa saumat tehdä pelistä todella tasainen. Vähintään Tahkon jaksovoittoa (tuplamahdollisuus x2) tekee mieli kokeilla pienellä panoksella.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @2.40

Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.40

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.35

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan