Superpesis: Joensuu - Kouvola

Superpesis | Joensuu - Kouvola | 17:00 | 19.6.2022
Kohde sulkeutuu: 19.06.2022 17:00

Joensuusta ei helpolla pisteitä viedä


JoMa miehittää 11:en pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa sijaa neljä ollen kolme pinnaa Koplaa perässä, kouvolalaisten pelattua yksi ottelu vähemmän. Kaksikko kohtasi toisensa viimeksi kymmenisen päivää takaperin, jolloin JoMa haki Kouvolasta vieraspisteet hieman eriskummallisenkin ottelun jälkeen, jossa ei selvää punaista lankaa tuntunut löytyvän voimasuhteiden osalta. Tuon jälkeen on JoMa voittanut sarjajumbo JymyJussit, joskaan helpolla ei tuo voitto lohjennut, ja yllättävän koville Seinäjoen joukkue onnistui JoMan laittamaan. Tämän viikon torstaina JoMa joutui Hyvinkäällä taipumaan Tahkon käsittelyssä 0-2 (0-6,2-3) ja etenkin avausjaksolla oli todella tahmeaa. Erittäin tehokkaasti Tahko paikkansa käytti hyväkseen, sillä 3-tilanteet kotijoukkueelle kirjattiin 12-9.JoMa on kieltämättä kyennyt keinoja löytää otteluiden voittamiseen, mutta missään nimessä sen peli ei kokonaiskuvassa ole valmista. JoMa ei loista oikeastaan millään mittarilla kärkijoukkueen veroisesti, ja etenkin ulkopelin kanssa on ajoittain riittänyt isojakin haasteita. Kotikentällään JoMa on kuitenkin otettava vakavasti, eikä tämä viidestä kotiottelustaan olekaan vielä hävinnyt ainuttakaan. Vaikkei peli kotonakaan täydellistä ole ollut, pysyy paketti kotikentällä JoMalla paremmi paketissa, joten kotietua JoMalle lasketaan melko reilusti.

Kopla palasi voittokantaan


Kopla kärsi JoMa-tappion lisäksi heti seuraavalla kierroksella vierastappion Vimpelin Vetoa vastaan, eikä tämä Saarikentällä saanut itsestään kaivettua riittävää laatua irti, jotta sarjakärki olisi kyetty haastamaan kunnolla. Veto hallitsi peliä vahvasti ja otti ansaitun 2-0 kotivoiton juoksuin 4-1,2-0. Tappiot kuitattiin kuitenkin torstaina kotikentällä, jossa sarjan häntäpäähän lukeutuvasta KaMasta tehtiin selvää jälkeä. Janne Kivipeltoa lukkarin tontilla tuurannut, tämän kauden ensimmäisen Superpesis-ottelunsa pelanneen Elias Pitkäsen johdolla KPL:n ulkopeli oli todella rautaista, ja omilla sisävuoroilla saatiin tilannetta jatkuvasti aikaiseksi. 3-tilanreet Kopla vei ottelussa selvästi 22-6, ja jaksolukemat 2-0 päättyneessä ottelussa kirjattiin 6-1,3-0.Koplan peli perustuu pääosin erittäin laadukkaseen ulkopeliin, ja tuo on aivan valtakunnan eliittiä. Vastustajat eivät turhan helpolla KPL:ää vastaan tilanteisiin pääsee, ja myös kotiuttamisen pystyy Kopla tekemään vastustajilleen haastavaksi. Sisäpeliin löytyy potentiaalia, mutta tehokkuutta voisi tuonne osastolle kaivata lisää.


Kertoimiaan pienemmät erot


Kopla lähtee allekirjoittaneenkin papereissa tähän otteluun suosikkina, mutta ei kuitenkaan niin suurena, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Jo pelkästään kotiedun vuoksi ihmettelen JoMan isoja voittokertoimia, minkä lisäksi se on kuitenkin osoittanut löytävänsä keinoja voittamiseen. Tänään kotijoukkue haluaa pestä takuulla kasvojaan, eikä kotivoitosta tarjolla olevia kertoimia voi vain yksinkertaisesti ohittaa. Mikäli haluaa hieman riskikertoimia laskea, voi lapulle painaa JoMan moneyline-voittoa, mutta vihjeeseen otetaan tylysti suoraa ykköstä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2 Joensuun Maila @4.9

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

4.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

4.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

4.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan