Superpesis: Joensuu - Kouvola

Julkaistu: 21.07.2020 13:23


Superpesis: Joensuu - Kouvola
Superpesis | Joensuu - Kouvola | 18.00
Eaglebet Eaglebet
Joensuun ja Kouvola vääntävät pisteistä tiistain Superpesis-kierroksella.

Joensuu


Isännät ovat matsiin lähdettäessä sarjassa seitsemäntenä, kuudesta ottelusta joukkue on napannut matkaansa 11 pistettä juoksuerolla 55-49. JoMa lähtee hakemaan kamppailusta neljättä perättäistä voittoaan, edellisellä kierroksella Joensuu onnistui kairaamaan voiton vieraskentällä Pattijoesta numeroin 0-1 (5-5,8-10).

Sisäpelissä isoja ongelmia!


Joensuun suurimmat ongelmat alkukaudella ovat olleet ulkopelaamisessa, sillä joukkueelle on kuudessa pelissä löyty juoksuja 8.1 juoksun keskiarvolla. Toki sisäpeli on pystynyt auttamaan pistejahdissa, mutta kovempia joukkueita vastaan siitä tulee ongelma. 8.1 juoksun keskiarvo on hälyyttävä myös sen takia, koska Joensuu on pelannut alkukauden kaikki ottelunsa itseään ennakolta heikompaa joukkuetta vastaan.

Sisäpelin suurimmat onnistujat alkukaudella ovat olleet lyöjätilastossa kolmantena oleva Aleksi Rautiainen, sekä etenijätilastossa kymmenentenä oleva Konsta Kettunen.


Kouvola


Sarjan piikkipaikalla oleva Kouvola on ollut alkukaudella todella vakuuttava, vieraat ovat alkukauden kahdeksasta ottelusta napanneet mukaansa kahta pistettä vajaat maksimipisteet. Vieraiden juoksuero matsiin tultaessa on todella kova, Kouvola on operoinut alkukauden juoksuerolla 87-46. Edellisellä kierroksella Kouvola nappasi kotonaan voiton Kiteestä numeroin 2-1 (5-6,5-3,5-1).

Sisäpeli Dahlströmin johdolla ilotulitusta!


Superpesis-legenda Jere Dahlström on ollut jälleen oivassa vireessä, koko sarjan lyöjätilastoa johtava Dahlström on paukuttanut alkukauden aikana 27 juoksua. "Dallaa" on sisäpelissä säestänyt etenijätilastossa toisena oleva Tommi Mäentausta, sekä kärkilyönneissä korkealla olevat Sasu Toikka ja Juho Hacklin. Näiden pelureiden varaan on helppo rakentaa toimivaa sisäpelaamista, se näkyy myös sarjataulukossa.

Peli-idea


Ulkopelaamisen ongelmista kärsivä Joensuu tuskin pystyy kotonaan haastamaan huippuiskussa olevaa Kouvolaa. Vaikka sisäpeli on JoMa:lle pisteitä alkukaudella tuonut, emme usko sen riittävän tässä taistossa. Kouvolan ulkokenttä pystyy varmasti tylsyttämään isäntien lyöjäosastoa sen verran, että omat sankarit mailanvarressa pystyy tarvittavat juoksut lyömään. Kertoimien osalta Kouvolan suorasta vierasvoitosta tarjoillaan parhaimmillaan yli kolmen kerrointa, se on sellainen tarjous mitä on vaikea ohittaa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Kouvola @3.05

Coolbet - Lue arvostelu

3.05

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.95

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.9

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

2.85

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.85

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys