Oberstdorf, naisten sprintti (p): Johanna Hagström - Johanna Matintalo

Oberstdorf, naisten sprintti (p) | Johanna Hagström - Johanna Matintalo | 01.01.2022 | 10.30
Kohde sulkeutuu: 01.01.2022 10:30
Johanna Matintaloa arvostetaan liikaa Oberstdorfin sprintin kerroinasettelussa. Vaikka paikalla ei olekaan useita maailman parhaita sprinttereitä, ei Matintalon pitäisi olla kisan neljänneksi suurin voittajasuosikki.

Sen sijaan toisen Johannan, ruotsalaisen Hagströmin kuuuluukin olla myös kerroinasettelussa parhaiden joukossa. Jopa 1,36 riittää tässä tapauksessa kivasti pelivalintaan.Naisten kilpailussa Tour de Skin eteneminen neljänteen osakilpailuunsa näkyy jossain määrin samalla tavalla kuin miesten kiertueella. Ruotsin terävin ja samalla maailman kärki ei ole paikalla, kun Maja Dahlqvistia & Jonna Sundlingia ei paikalla nähdä.

Lampicilla taas etsikkoaika


Toki sprinttispesialistejakin edelleen paikalla on. Anamarija Lampic ei pystynyt hyödyntämään etsikkoaikaansa vielä Lenzerheiden vapaan sprintissä, kun edelle ehtivät Jessie Diggins & Mahtilde Myhrvold.

Nyt mahdollisuudet pitäisi olla vielä paremmat. Diggins, Myhrvold ja Nadine Fähndrich ovat merkittävästi parempia vapaalla kuin perinteisellä. Lampic oli ykkössuosikki jo Lenzerheidessa, nyt hän on sitä jopa korostetummin.Toisaalta juuri Hagström ja myös Natalia Neprjajeva luovat haastetta. Neprjajeva on nousemasssa vähitellen parempaan kuntoon olympialaisia kohti. Sprinteissä ei ole tämän kauden maailmancupissa vielä suuremmin kulkenut, mutta perinteisellä hän on varsinkin tässä seurassa tekijänaisia.

Perusteita ei juurikaan löydy


Matintalon paremmuudelle Hagströmiä vastaan ei juuri perusteita löydy. Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että viime talvena mentiin Oberstdorfissa perinteisen MM-sprintti. Hagström taisteli loppuun asti mitalista, kun taas Matintalon taival päättyi ensimmäiseen erävaiheeseen. Toki suomalaisella oli mukana myös epäonnea, kun erä meni pilalle kaatumisen takia kärkipaikalta.

Niin tai näin, Hagström on tehnyt sprinteissä aivan järjestään parempia tuloksia kuin etunimikaimansa. Marraskuussa Rukalla onnistuivat molemmat, kun Matintalo venyi peräti neljänneksi, mutta Hagström pisti paremmaksi. Hän oli toinen päihittäen suomalaisen noin puolellatoista sekunnilla.Vapaan sprintteihin Matintalo osallistuu erittäin harvakseltaan. Syy siihen näkyi tämänvuotisen Tourin aloittaneessa Lenzerheidessa, kun hän jäi karsintaan sijalla 39. Hagström jatkoi kahdeksannella sijallaan trendiä, jossa hän on mennyt jo vuoden 2019 lopusta lähtien lähes aina vähintään välierävaiheeseen maailmancupin kilpailuissa.

Juuri ennen korona-aikaa Hagström oli Falunissa yhdeksäs, Matintalo 35:s. Samassa paikassa tämän vuoden tammikuussa Hagström sijoittui neljänneksi, Matintalo 18:nneksi.

Erot ovat siis olleet todella selvät, ja 25-vuotias Matintalo on yltänyt vain kerran elämässään sprintissä välierään eli kahdentoista parhaan joukkoon. Hagströmillä, 23, näitä saavutuksia on takana jo yhdeksän.


Vaikka tätä tarkastelisi miten päin tahansa, on jopa 1,36 varsin maukaskin ylikerroin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Johanna Hagström sijoittuu paremmin kuin Johanna Matintalo @1.36

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.36

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.359

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä