Snooker: John Higgins - Barry Hawkins

Julkaistu: 14.01.2020 06:47


Snooker: John Higgins - Barry Hawkins
Snooker | John Higgins - Barry Hawkins | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Tiistain jälkimmäisessä The Masters-snookerturnauksen ottelussa kohtaavat John Higgins sekä Barry Hawkins. Kumpikaan pelaajista ei ole Lontoon Alexandra Palacessa viime vuosina vakuuttanut, eikä kummankaan viime aikojen virekään ole ihmeellinen. Toki kaiken moneen kertaan voittanut Higgins perustasoltaan on pykälää tai paria korkeammalla ja ansaitsee myös selkeän suosikkiaseman tähän avauskierroksen otteluun.Parempivireinen Higgins jatkaa?


Higgins pelasi viime vuoden lopulla ihan hyvää snookeria, mutta kahta välieräpaikkaa pidemmälle se ei riittänyt. Nelinkertaisen maailmanmestarin edellisestä turnausvoitosta alkaakin olla jo kohta kaksi vuotta. Tilanne ei "normiammattilaiselle" olisi mitenkään erikoinen, mutta Higginsin osalta rima on toki aina korkealla.

Higgins on voittanut myös The Mastersin kahdesti, edellinen täysosuma toki on jo lähes viidentoista vuoden takaa. Nykyisessä pelipaikassa "Ally Pallyssa" Higgins ei ole välieräpaikkaa pidemmälle koskaan selvinnyt. Tämä kertoo toki paljon myös turnauksen luonteesta, The Masters on pienestä osanottajamäärästä huolimatta yksi snookerin vaikeimmin voitettavia tapahtumia.

Maailmanlistan sijalta 12 löytyvä Hawkins on ollut viime ajat heikossa vireessä. Kaksi ranking-turnausta urallaan voittanut kokenut pussittaja aloitti kauden räväkästi, mutta sittemmin on mennyt heikommin. Hawkins on kerran yltänyt The Mastersin finaaliin, mutta pääosin matka on tyssännyt avauskierroksella. Sama kohtalo taitaa olla edessä nytkin.


Ei Higgins mitenkään ylitsevuotavan vakuuttavasti ole tällä kaudella esiintynyt. Kuitenkin mies on tästä kaksikosta selvästi vahvempi ja myös paremmassa vireessä. Lähes kaksi kertaa kolmesta voittavalle suosikille on tarjolla myös hyviä kertoimia.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

John Higgins @1.68

Coolbet - Lue arvostelu

1.68

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.62

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.62

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.61

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan