Snooker: John Higgins - Jak Jones

Julkaistu: 16.10.2020 07:19


Snooker: John Higgins - Jak Jones
Snooker | John Higgins - Jak Jones | 12:00
Comeon! Comeon!
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin kauden toinen ranking-turnaus English Open on edennyt perjantain puolivälierävaiheeseen. Ensimmäisessä kvartsissa kokenut John Higgins saa vastaansa walesilaishaastaja Jak Jonesin.

Jones kiusaa mestaria?Äkkiseltään voisi kuvitella, että nelinkertainen maailmanmestari ja vielä nykyisinkin maailman selkeästi top-10 pelaaja Higgins olisi puolivälieräottelussaan lähes varma jatkaja. Ihan niin yksiselitteinen tilanne ei kuitenkaan ole, vaikka haastaja Jones ei ennen tätä kautta ole vajaalla neljällä kaudellaan snookerin Main Tourilla ihmeitä esittänyt. Kerta on Jonesille myös ensimmäinen näin syvällä ranking-turnauksessa.

Erittäin lupaavan amatöörin Jonesin ura ammattilaistasolla ei ole ainakaan vielä lähtenyt sen suurempaan liitoon. Muutamia yksittäisiä hyviä turnauksia joukkoon mahtunut, mutta vielä useammin matka on katkennut jo avauskierroksilla. Viime kauden päätteeksi myös MM-turnauksen karsinnat päättyivät jälleen kerran pettymykseen.

Uuden kauden Jones on kuitenkin aloittanut ihan mukavasti. Kauden ensimmäisessä ranking-turnauksessa European Mastersissa matka katkesi toisella kierroksella Kiinan Zhou Yuelongin käsittelyssä, mutta tässä turnauksessa kasassa on jo kolme voittoa ja pari sadan pinnan lyöntisarjaakin. Avauskierroksella kaatui Elliot Slessor, perään maailman kärkipäähän lukeutuva Jack Lisowski ja viimeksi Englannin Ben Hancorn.Higgins puolestaan on ollut tässä turnauksessa vaihteeksi loistovedossa. Konkari on neljään matsiin hävinnyt yhtä monta freimiä ja ansainnut täysin paikkansa puolivälierissä. Ei Higginsin pelissä ihan "vanhojen hyvien aikojen" loistoa ole, mutta edelleen mestari pussittaa tehtaan takuulla 50-70 pinnan sarjoja ja pelaa erinomaista turvapeliä. Se riittää yleensä pitkälle.

Pelivihje


Higginsin hyvät otteet ja toisaalta Jonesin "nimettömyys" kääntävät ottelun vedonlyöntikertoimia vahvasti skotin suuntaan. Nähdyn kaltaisilla otteilla Jonesilla on kuitenkin mielestämme täydet saumat roikkua matsissa mukana. Näin iso tasoitus paras yhdeksästä pelattavaan otteluun on yksinkertaisesti liikaa.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Jones +2.5 framea @2.1

Expekt  - Lue arvostelu

2.1

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.09

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.09

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.09

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.09

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.06

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.06

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Melbet - Lue arvostelu

2.02

Melbet - hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena