Snooker: John Higgins - Ryan Day | Daylla yllätyssauma?

Julkaistu: 05.11.2018 20:23


Snooker: John Higgins - Ryan Day | Daylla yllätyssauma?
Snooker | John Higgins - Ryan Day | 16:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Tiistaina Champion of Champions snookerturnauksessa on vuorossa kivikova lohko 4. Jälkimmäisessä lohkon välieristä on tarjolla hieno pelikohde, kun Ryan Day haastaa John Higginsin. Day on voittanut kaksikon kaksi edellistä kohtaamista, eikä mitenkään voi olla kovin suuri altavastaaja tässäkään. Higgins ei ole kummoisessa vireessä ja ottelu on selvästi lähempänä kolikonheittoa kuin mitä kertoimet antavat olettaa.

Higginsin syksy on ollut syyskuun China Championshipin finaalitappion jälkeen hankala. Viimeksi International Championshipistä tuli lähtö heti avauskierroksella maailmanlistalla sijalla 73 olevaa veteraani Peter Linesia vastaan numeroin 6-3. Tuossa ottelussa Higgins ei saanut aikaan kertaakaan edes viidenkympin breikkiä. Kokenut skotti on perinteisesti vahva break-builderi, mutta koko lähes koko syksy on ollut nihkeää.

Ei myöskään Day ole pottia räjäyttänyt tällä kaudella, mutta perusvarmasti kokenut walesiläinen on silti pelannut. Puolivälieräpaikat niin European Mastersissa kuin varsinkin English Openissa olivat ihan vahvaa tekemistä. Viimeksi Internationalissa tuli pelissä kuudentoista joukkoon tappio niukasti 6-5 Kiinan Yan Bingtaolle. Ottelu oli erittäin laadukas ja myös Daylle kirjattiin 133 ja 111 breikit.

Day on voittanut herrojen kaksi edellistä kohtaamista ja ylipäänsä viime vuosina on oteltu varsin tasaisissa merkeissä. Kun Higgins ei ole parhaassa iskussaan, Daylla on tässäkin oivallinen sauma pieneen yllätykseen.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Ryan Day @2.50

Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.40

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.40

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.37

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan