Snooker Champion of Champions: John Higgins - Yan Bingtao

Snooker Champion of Champions | John Higgins - Yan Bingtao
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin huipputurnaus Champion of Champions tarjoilee myös lauantain jälkimmäiseen välierämatsiin ihan kelpo pelikohteen. Tälläkin kertaa etua on tarjolla haastajan puolelta.

Skottilegenda John Higgins oli viittä vaille vainaa jo avausottelussaan toista kiinalaista Ding Junhuita vastaan. Yan Bingtao puolestaan esiintyi todella vakuuttavasti keskiviikon lohkomatseissaan, eikä mielestämme mitenkään voi olla kovin suuri altavastaaja keskinkertaisessa vireessä kilpailevaa Higginsiä vastaan.


Mennyt vastaan tuleva


Snookerin nelinkertainen maailmanmestari Higgins on taistellut menestyksellä aikaa vastaan. 46-vuotias "Wizard of Wishaw" voitti viime kaudella parin vuoden tauon jälkeen jälleen ranking-turnauksen ja tälläkin kaudella plakkarissa on jo kaksi finaaliesiintymistä. Edelleen Higgins pelaa parhaimmillaan ilmiömäistä peliä, mutta toisaalta myös heikkoja suorituksia on viime kausiin mahtunut paljon aiempaa enemmän.

Tämän turnauksen avauskierroksella Higgins oli todella heikolla esityksellä käytännössä jo hävinnyt matsin, mutta Ding onnistui ratkaisuhetkillä töpeksimään vielä pahemmin. Lohkofinaali Ronnie O'Sullivania vastaan olikin sitten taas jo paljon parempaa tekemistä. Ailahtelu kuvaa hyvin Higginsin nykyesityksiä, koskaan ei varmuudella voi tietää mitä on luvassa.

Yan matkalla huipulle?


Yan puolestaan on ollut tähän asti yksi turnauksen vakuuttavimmista, ellei sitten vakuuttavin pelaaja. Ilmeetön kiinalainen voitti ensimmäisessä ottelussaan Shaun Murphyn vaivatta 4-1 ja lohkon finaalissa maailman rankingykkösen Mark Selbyn 6-3. Jälkimmäisessä matsissa Yan paiskoi myös 140 ja 132 pisteen lyöntisarjat sekä lisäksi kolme vähintään 76 pinnan pötköä. Voittajasta ei ollut missään kohtaa epäselvyyttä.

Yan otti viime kaudella uransa ylivoimaisesti isoimman voiton kutsuturnaus The Mastersissa. Nämä yhden pöydän huipputurnaukset tuntuvatkin sopivan kiinalaisen pirtaan loistavasti. Hieman keskimääräistä ammattilaista, ja paljon keskimääräistä kiinalaista ammattilaista hitaammin pelaava jäämies on kuin kotonaan kirkkaiden valojen alla painetilanteessa.Yan erinomainen valinta


Toisinaan on vaikea muistaa, että Yan on vasta 21-vuotias peluri. Jo nyt nuorukainen on ehdottomasti Main Tourin top-10 tekijöitä ja tulevaisuudessa sijoitus voi hyvinkin olla vielä korkeammalla. Siinä missä Higgins on hitaasti taantumassa pois absoluuttiselta huipulta edustaa Yan lajin tulevaisuutta.

Vedonlyöntikertoimissa skottilegendaa vielä arvostetaan. Lähtökohdat ovat kuitenkin mielestämme paljon kertoimia tasaisemmat. Yanin voitto ei yllättäisi lainkaan ja näillä tarjouksilla siihen kannattaa uskoa myös betsien puolesta.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Yan Bingtao @2.43

Huti
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.38

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena