Harjoitusottelu: Jokerit - Neftehimik Nizhnekamsk

Julkaistu: 02.08.2019 14:53


Harjoitusottelu: Jokerit - Neftehimik Nizhnekamsk
Harjoitusottelu | Jokerit - Neftehimik Nizhnekamsk | 18:30
Uudistunut Jokerit avaa kauden pelien osalta tänään Tikkurilassa, vastassa on viime kauden itäisen konferenssin kymmenennes Neftehimik Nizhnekamsk.

Neftehimik Nizhnekamsk on leireillyt suomessa kuluvan viikon ja ehtinyt pelata yhden ottelunkin, josta tuloksena oli 2-4 tappio Salavat Julajev Ufalle.

Jokerit on hankkinut kevään ja kesän aikana tukun suomalaisia huippupelaajia, kun joukkueeseen on liittynyt Petri Kontiola, Ahti Oksanen, Veli-Matti Savinainen, Henrik Haapala, Mikko Lehtonen ja Teemu Eronen sekä maalivahti Antti Niemi. Kaikki uudet pelaajat ovat mukana illan ottelussa ja Jokerit lähteekin otteluun erittäin vahvalla rosterilla. Normaalista kokoonpanosta pois on Marko Anttila, Jesse Joensuu, Mika Niemi, Alex Grant ja Viktor Lööv.

Vetomarkkinoilla Jokereiden vahva kokoonpano ei ole jäänyt huomaamatta ja joukkue lähtee otteluun selvänä suosikkina. Jokereiden suoranvoiton kertoimet sekä tasoituskohteet ovat päivän mittaan olleet selvässä laskussa. Me lähdemme hakemaan rahastusta maalimäärästä alle 4,5 maalia ottelussa. Ennakkoon voisi ajatella, että Jokerit lyö taululle kovat lukemat. Mutta täytyy muistaa, että ottelu on ensimmäinen harjoituskaudella, eikä peli ole missään nimessä valmista.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Alle 4,5 maalia @2.13

NordicBet - Lue arvostelu

2.13

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.13

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.02

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan