KHL: Jokerit - Sibir Novosibirsk

KHL: Jokerit - Sibir Novosibirsk
KHL | Jokerit - Sibir Novosibirsk | 18:30 | 14.10.2021
Kohde sulkeutuu: 14.10.2021 18:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki KHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! NordicBet näyttää kaikki KHL-ottelut Jokereita lukuunottamatta suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita NordicBetin sivustolle suoraan tästä.


Jokerien on korkea aika herätä pelillisestä koomastaan tänään ennen tulevia tuplapelejä lännen kärkijoukkue SKA:ta vastaan ja Sibir pitää mennä nurin! Narrien pohjamudissa olevaa kerrointa ei toki metsästetä. Haetaan sen sijaan avauserän voittoa. Homman on lähdettävä pelittämään ihan alusta asti tai Rolle-setä on hyvin vihainen!
KHL:ssä lännen kolmonen Jokerit kohtaa idän yhdeksikön Sibir Novosibirskin Hartwall Arenassa torstaina kello 18:30.

Jokerien pelillinen kooma saatava herätettyä ennen kärkipelejä SKA:ta vastaan!


Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit otti nolosti kuonoonsa ns. ”kassien tyhjennyspelissään” eli rankan vieraskiertueensa jälkeisessä ensimmäisessä kotipelissään idän yhdeksäntenä ollutta ja viisi peräkkäistä tappiota allaan Helsingissä vieraillutta Neftehimikiä vastaan, joka onnistui hyödyntämään 70% tehoilla maalipaikkansa hyväkseen voittaen isäntänsä tylysti 6-3.

Tavallaan Jokerien konttaamisen ymmärtää. Isäntien on saatava kuitenkin jo puolustuspelinsä kuntoon, sillä kärkijoukkueet tulevat pitämään jatkossakin hauskaa narrien kustannuksella keskitason nipuista nyt puhumattakaan Neftehimik-pelin kaltaisilla otteilla. Jokerien taannoinen 11 pelin voittoputki osoitti, että Marjamäen suojateista on kaatamaan kenet tahansa KHL:ssä jahka tuo flow-vaihde saadaan peukaloitua uudestaan päälle. Neljän pelin tappioputki opettaa Siperian tavoin ja nyt Sibiristä onkin ainakin puolustuspelin suunnannäyttäjäksi, missä taas se on todella hyvä.

Hannes Björninen (17. 4+4=8), Alex Grant (9. 2+1=3) ja kaksi pinnaa haalinut Nicklas Jensen (10. 7+1=8) maalasivat Neftehimikiä vastaan. Philip Holm (17. 3+7=10) rohmusi myös kaksi syöttöpinnaa.
Sibir osaa nysväämisen taidon!


Andrei Martemjanovin luotsaama Sibir Novosibirsk on tehnyt kaikista KHL-joukkueista vähiten maaleja tällä kaudella eli 16 pelaamassaan ottelussa vastustajien maaliverkot ovat soineet ainoastaan 25 kertaa! Toisaalta Sibirin puolustuspelikin on pysynyt varsin kelvollisena, sillä omiin on kolissut ainoastaan 37 lättyä!

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että esimerkiksi Jokerit on päästänyt 17 ottelussa tasan 50 maalia! Idän puolella Sibiria vähemmän ovat päästäneet ainoastaan idän ykkönen Metallurg (29) sekä kolmonen Salavat Ufa (31) sekä nelonen Bars Kazan (37) on päästänyt yhtä monta. Lännen joukkueista vain kärkeen eilisellä voitollaan noussut SKA Pietari (35) on päästänyt vähemmän maaleja. TsSKA Moskova (37) ja Lokomotiv Jaroslavl (37) ovat päästäneet yhtä monta kaappia.

Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä idässä yhdeksäntenä kerättyään 16 pelistä vain 13 pistettä! Viime kierroksella Martemjanovin suojatit kärsivät lännen 10.ntenä olevalle Dinamo Riikalle 1-4 vierastappion Arena Rigassa. Sibir oli voittanut kaksi edellistä peliään.

Sibirin tehopörssin kärkikolmikossa ovat jenkkihyökkääjä Nick Shore (16. 3+6=9), kanukkipakki Trevor Murphy (11. 3+3=6) sekä venäläishyökkääjä Alexei Kruchinin (12. 2+4=6). Sibir saa tällä viikolla piristävän vahvistuksen rosteriinsa, kun SKA Pietari joutui pistämään 25-vuotiaan sentterinsä Vladislav Kamenevin (7. 0+1=1) kilometritehtalle. Syykin oli varsin pätevä, sillä rapakon takaa Floridassa vielä viime kaudella kiekkoillut teholaituri Nikita Gusev tekee paluun SKA:han parin NHL-kauden jälkeen! Palkkakatto on tullut jäädäkseen jopa KHL:ään ja hyvä niin!

Sibir aloitti Riikasta neljän ottelun vieraskiertueen, missä se kohtaa päivän aikana Dinamo Riikan ja Jokerien lisäksi Avangard Omskin ja Vitjazin.Jokerit saa tappioputkensa poikki - Jokerit myös ottaa ohjat heti avauserästä haltuunsa!


Jokerit on vienyt kolme peräkkäistä ja kuusi seitsemästä viime pelistään Sibiriä vastaan. Marjamäen suojattien pitäisi saada jo viimein neljän pelin tappioputkensa poikki, ettei kaksi seuraavaa peliä lännen ykköseksi noussutta SKA Pietaria vastaan menisi vallan läpihuutojutuksi!

Harri Säteri on ennenkin torjunut Jokereita vastaan hyvin, kuten Sibirin edellisessä vierasvoitossa narreista. Silloin tosin Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa pelasivat vielä Sibirissä iskien yhteensä kolme osumaa. Nyt molemmat pelaavat jo länsinaapurissa ja Sibirin puolustuksen tukipelari Jyrki Jokipakka on yhä loukkaantuneena.

Jokerit todennäköisesti katkaisee tappioputkensa tässä pelissä, mutta sen kerroin on liian matala betsattavaksi. Sibir ei ole ollut hereillä viime peleissä avauserissä, joista on hävinnyt kolme neljässä viime ottelussa. Luotetaan siihen, että Jokerit aloittaa tänään vahvasti ja vie avauserästä lähtien vieraitaan talutusnuorassa!

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Jokerit vie 1.erän @2.2

Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.18

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.1

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.1

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mozzart - Lue arvostelu

1.95

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä