KHL: Jokerit - Slovan Bratislava

Julkaistu: 20.02.2019 12:09


KHL: Jokerit - Slovan Bratislava
KHL | Jokerit - Slovan Bratislava | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Jokerit kohtaa tänään Hartwall Areenalla Slovan Bratislavan. Slovakialainen joukkue ei varmasti ole kauteensa tyytyväinen ja he ovatkin tällä hetkellä konferenssin viimeisenä. Slovania on ravistellut viime aikoina isot maalivahtiongelmat, kun ensin aikaisemmin joukkue kauppasi yhden maalivahdeistansa Marek Ciliakin Kometa Brno:n joukkueeseen tammikuun lopulla. Ciliak pelasi KHL:ssä tällä kaudella kuitenkin 28 ottelua.

Tämän jälkeen vielä joukkueen ykkösmaalivahti Jakub Stepanek sai jopa viiden ottelun pelikiellon, kun hermostui ja löi jäällä olleen pelaajan mailan kohti tuomaria. Joukkueella on siis nyt yksi ainoa maalivahti käytettävissä, joka on 18-vuotias Michal Vojvoda. Nuorukaisella on yksi ottelu KHL:ssä takana ja joukkueen pelimoraali on varmasti muutenkin jo täysin lopussa. Vojvoda torjui viime ottelussa sen jälkeen, kun Stepanek lensi suihkuun. Vojvodan torjuntaprosentti ottelussa jäi kuitenkin 70%.Slovan on ollut koko kauden yksi KHL:n huonoimpia joukkueita. Kriisissä oleva seura on kritiikin kohteena ollut pitkään, kuuluvatko he edes KHL:ään. Slovan on tehnyt kaudella vähiten maaleja kaikista KHL-joukkueista ja päästänyt eniten. 60 ottelussa Slovan on onnistunut tekemään vain tasan 100 maalia. Joukkueella on kaksi ottelua jäljellä ja he pelaavat nyt kolmannen vieraspelinsä putkeen. TsSKA Moskovaa vastaan joukkue onnistui tekemään yhden maalin, mutta viime ottelussa Dinamo Riikaa vastaan tuloksena tappio 5-0.

Pelivihjeemme menee Jokerien voitolle siten, että Slovan ei onnistu maalinteossa. Jokerit haluaa varmasti tänään puolustaa hyvin valmistautuessaan playoffeihin. Odotettavissa on iso voitto Jokereille, mutta emme usko että Slovanin motivaatio hyökätä tai pelata muutenkaan täysillä on ollenkaan kunnossa. Saamme tälle vaihtoehdolle kohtuullisen korkean kertoimen.

Pelivalintamme:

Jokerit voittaa päästämättä maalia @4.50

Unibet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.50

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan