KHL: Jokerit - TsSKA Moskova

KHL | Jokerit - TsSKA Moskova | 18:30 | 20.12.2021
Kohde sulkeutuu: 20.12.2021 18:30

Lännen kärkijoukkueiden kohdatessa Hartwall Arenassa maaleja murjotaan molemmissa kenttäpäädyissä narrien ja TsSKA:n palatessa tauolta takaisin sorvin ääreen!
KHL:ssä lännen kärkiottelussa Jokerit ja TsSKA Moskova kohtaavat toisensa Hartwall Arenassa maanantaina kello 18:30. Osa TsSKAn pelaajista oli vielä eilen mukana päävalmentajaansa myöten Channel One Cupissa, Moskovassa ja epävarmaa ja epätodennäköistä tuon kolonnan mukanaolo Helsingissä tuleekin olemaan.

Jokerit palaa tauolta kahden tappion saattelemina


Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit palaa maajoukkuetauolta varmasti hyvin levänneenä. Yksikään pelaaja ei edustanut tällä kertaa maidensa maajoukkueissa Channel One Cupin alla todennettujen COVID-19 altistumisten takia ja hyvä niin. Tänään on varmuudella pois ainoastaan hyökkääjistä pitkäaikaistoipilaat Henrik Haapala ja Jordan Schroeder ihan muista syistä johtuen.

Maaottelutaukoa edeltävissä peleissään Jokerit kärsi kaksi peräkkäistä tappiota Spartakia (0-2) ja Dinamo Minskiä (3-5) vastaan aloitettuaan kolmen ottelun vieraskiertueensa voitokkaasti Severstalista (4-3ja).

Todella tasaisessa lännen kärkikastissa Jokerit on tasapistein SKA Pietarin ja Dynamo Moskovan jälkeen kolmantena vain yhden pisteen ottelun vähemmän pelannutta illan vastustajaa TsSKA Moskovaa edellä. Viidentenä tulee puolestaan Severstal, joka on kolme pinnaa Jokereita perässä myös yhden ottelun helsinkiläisiä vähemmän pelanneena. Jokereilla on runkosarjaa vielä 16 ottelua pelaamatta.

Jokerien urakka jatkuu tällä ja osan ensi viikkoa neljän kotipelin sarjalla, missä se kohtaa Hartwall Arenassa yhdeksän päivän aikana TsSKAn jälkeen vielä Dinamo Minskin, Avangard Omskin sekä Kunlun Red Starin. Tämän kalenterivuoden Jokerit päättää Uudenvuodenaaton aattona TsSKAn vieraana CSKA Arenassa.
TsSKA:n laajasta materiaalista riittää ammennettavaa


Sergei Fedorovin luotsaamasta TsSKA Moskovalta pelasi osa pelaajista päävalmentajaansa myöten Channel One Cupissa, Moskovassa. Näiden hemmojen matkustaminen Helsinkiin on siinä mielessä arvoitus. Tavallisesti maan käytännön mukaan nämä pelaajat ovat saaneet lepoa seuraavan viikon peleistä, mikäli ovat perinteisesti vieneet kotiturnauksen. Nyt ei kuitenkaan niin käynyt, joten armeijaseura saattaa kurinpalautuksena panna miehet pelaamaan. Toki TsSKAn laajasta materiaalista on muutenkin mistä ammentaa.

TsSKA lähti maaottelutauolle kärsittyään tappion revanssin siitä ottaneelle Lokomotiville (2-3ja) Arena-2000 Lokomotivilla. Neljästä viimeisimmästä pelistään TsSKA ei voittanut ainoatakaan varsinaisella peliajalla, mutta toisaalta se löi myös niissä vastustajansa kahdesti jatkoilla Lokomotivin kaaduttua (1-0ja) CSKA Arenassa ja Dynamo Moskovan (3-2ja) VTB Arenassa. Ainoa tappio varsinaisella peliajalla noissa peleissä tuli yllättäen Torpedolle (2-5) ja vieläpä kotiluolassa CSKA Arenassa. Toisaalta tuo oli selkeä Let Down-ohipeli TsSKAlta sen kohdattua päävastustajistaan sen haastajiin lukeutuvan Lokomotivin kahdesti ja paikallisvastustajansa Dynamon kerran eli Torpedo-tappiosta Rolle-setä ei antaisi juurikaan painoarvoa suuntaan jos toiseenkaan.

TsSKA kohtaa yhden välipäivän jälkeen Army Rivalryssä SKA Pietarin Jääpalatsissa ja tuohon varmasti molemmissa armeijaseuran leirissä on satsattu valtavasti odotuksia ja tuota silmälläpitäen TsSKAn paukut saattavat olla jo ladatut siihen peliin, vaikka missään nimessä se ei ole tulossa Helsinkiin turistimatkalle. Pietarin reissun jälkeen TsSKA lataa akkuja kolme päivää, jolloin sen ulkolaisvahvistukset saavat rauhassa hiljentyä perheineen joulunviettoon. TsSKAn urakka jatkuu tuon jälkeen Tapanina, mistä käynnistyy ensi vuoden puolelle kestävä kuuden pelin kotiottelujen sarja. Siinä vastaan tulevat Dinamo Minsk, Dynamo Moskova, Jokerit, Avangard, Neftehimik ja Vitjaz.

Maaliverkot koetuksella


Tämä on niitä pelejä, joihin kumpikaan lännen kärkiryhmistä ei ole lähdössä hattu kourassa anelemaan armoa. Täysillä painetaan taatusti päästä päähän ja isketään vastaiskuista maaleja, joita syntyneekin runsaasti!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 5 maalia (60 min) @2.2

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.1

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.1

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.1

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä