Mestis: JoKP - RoKi

Mestis: JoKP - RoKi
Mestis | JoKP - RoKi | 18:30 | 01.10.2021
Kohde sulkeutuu: 01.10.2021 18:30
Tappiollisesti Mestiskautensa aloittaneet JoKP & RoKi kohtaavat toisensa perjantaina Joensuussa. RoKin peli-ilme oli avauskierroksilla todella vaisua, ja vaikea on uskoa, että siitä on horjuttamaan pelillisesti vahvempaa vastustajaansa. Kiekko-Poikien pitäisi pystyä puuduttamaan vieraiden peli. Matalista maalimääristä haetaan peli-idea.Kiekko-Poikien tulos jäi avausviikonloppuna piippuun


Kari Martikaisen luotsaama Kiekko-Pojat kärsi Mestiksen avausviikonloppuna kaksi karvasta tappiota, kun perjantaina menetettiin päätöserässä 1-0 johto IPK:ta vastaan, IPK otettua lopulta murskaava 5-1 kotivoitto. Karvasta kalkkia syötettiin JoKP:lle myös lauantaina Kajaanissa. Ottelua selvästi hallinnut Kiekko-Pojat rynnisti kahden ensimmäisen erän aikana 3-0 karkumatkalle, mutta taaskaan ei pystytty johtoasemaa säilyttämään, kun Hokki rynnisti viimeisen 20-minuuttisen aikana 5-3 voittoon.

Kumpaakin ottelua pystyi Kiekko-Pojat hallitsemaan, ja pelitapahtumien perusteella olisi tämä ehdottomasti enemmänkin avausotteluistaan ansainnut. Maalivahtipeli toki herättää pieniä epäilyksiä, sillä torjuntoja kirjattiin joensuulaisten kassareille vastustajiin verraten kuitenkin vähän. IPK:ta vastaan torjunut Leevi Nikkinen koppasi kiekon 17 kertaa, kun vastustajan maalilla Cody Porter venyi kiekon tielle 29 kertaa. Lauantaina Hokki-ottelussa puolestaan Kiekko-Poikien maalilla torjui Kasper Lehikoinen, jolla koppeja kertyi ainoastaan 12 kappaletta, kun Hokin Alex Mäkelälle torjuntoja kertyi kuitenkin 31.

RoKin alku vaisua puurtamista


Viime keväänä vielä Ketterän peräsimessä Mestiksen mestaruutta juhlinut Maso Lehtonen lähti Rovaniemelle hakemaan uutta haastetta, ja ainakin ensimmäisten otteluiden perusteella sitä Maso tosiaan sai. Tuloksena avausviikonlopulta oli kaksi tappiota, ja yksi piste. Sinänsä pisteeseenkin voi RoKi olla tyytyväinen, sillä pelillisesti oltiin alakynnessä niin IPK:ta kuin myös Hokkia vastaan.

Laukauksia maalia kohti sai RoKi viime viikonlopun otteluissa yhteensä vain 31 kappaletta, eikä ykkösektorilta tämä päässyt maalintekoa yrittämään, kuin vaivaiset 12 kertaa yhteensä. Kaiken kaikkiaan todella vaisun kuvan jätti RoKi itsestään noissa otteluissa, eikä oikeastaan mitään mahdollisuuksia todellisuudessa ollut taistella otteluiden voitosta, vaikka IPK:ta vastaan päätöserän viime minuuteilla ihmenousu nähtiinkin.


Maalijuhliin ei suuria perusteluita


Kotivoitto on ennakkoon todennäköisin skenaario ottelun lopputuloksen suhteen, mutta Kiekko-Poikien kertoimet on poljettu pelikelvottomiksi. JoKP tätä ottelua nähdyn perusteella tullee hallitsemaan, eikä RoKille pitäisi liikaa mahdollisuuksia Joensuussa siunaantua. Maaliodottama ei papereissani kovin korkealle nouse. JoKP pystyy todennäköisesti olemaan aloitteen tekevä joukkue, ja jos RoKin hyökkäyspeli on yhtä aneemista, kuin edellissä otteluissa, ei koitjoukkueella pitäisi olla suurempia vaikeuksia pitää vieraat pihdeissään. Alle 6 maalia kelpaa hyvin lapulle. Rajakertoimeni tuolle on 1,78.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Alle 6 maalia (60min) @1.94

LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.94

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.9

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko