Surbiton Haastajat : Jordan Thompson - Woo Kwon Soon

Julkaistu: 04.06.2019 12:06


Surbiton Haastajat : Jordan Thompson - Woo Kwon Soon
Surbiton Haastajat | Jordan Thompson - Woo Kwon Soon | 16:00
Surbitonin Haastaja turnauksessa tarjolla oiva pelikohde, kun mainiosti tällä kaudella esiintynyt australialainen Jordan Thompson kohtaa nuoren etelä-korealaisen Woo Kwon Soon.

Thompsonilla on allaan uransa paras kausi massalla, vaikka australialainen viihtyy paremmin kovalla alustalla. Thompsonin kauden suurimmat päänahat ovat kovalta alustalta, maaliskuussa pelatusta Miami Openista, jossa australialainen kaatoi matkalla neljännesvälieriin britannialaisen Cameron Norrien erin 2-1 4-6, 7-6(5), 6-3, venäläisen maailmanlistan 11. Karen Khachanovin kahdessa erässä 6-2, 6-3, sekä bulgarialaisen Grigor Dimitrovin kahdessa erässä 7-5, 7-5, jota voi pitää todella kovana suorituksena, sillä kyseiset herrat ovat erittäin hyviä kovalla alustalla. Haastaja tasolla Thompson on pelannut nurmella 17 ottelua voittoprosentilla 65% ja uskon australialaisen hyvän kauden saavan jatkoa myös nurmella.

Kwon Soon on pelannut kovalla alustalla uransa parasta tennistä ja 35 ottelun jälkeen voittoprosenttina on komeat 74%. Huomioitavaa on kuitenkin se, että kaikki 10 turnausta ovat olleet Haastaja turnauksia Aasiassa, joissa taso ei ole kovin hääppöinen. Kwon Soon on kuitenkin onnistunut voittamaan Japanissa pelatun Yokohaman turnauksen, kun finaalissa kaatui saksalainen Oscar Otte suoraan kahdessa erässä 2-0 7-6(4), 6-3 sekä Etelä-Korean Soulissa pelatussa kotiturnauksen finaalissa Kwon Soon voitti nuoren australialaisen Max Purcellin kahdessa erässä 7-5, 7-5. Lisäksi Kwon Soon raivasi kevään aikana Bangkokissa tiensä puolivälieriin, Taipeissa välieriin, Shenzhenissä puolivälieriin, Zhangjiagangissa puolivälieriin sekä Gwangjun kotiturnauksessa välieriin, joten aivan heittopussista ei eteläkorealaisen kohdalla puhuta. Nurmella peli ei ole kulkenut, sillä uran neljästä nurmikentän ottelustaan Kwon Soon on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden, joka tuli eilen ensimmäisen kierroksen ottelusta yhdysvaltalaista JC Aragonea vastaan suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-1.

Thompsonin on pelaajista huomattavasti laadukkaampi, australialaisella on allaan kovia ATP- tason otteluita ja viihtyy huomattavasti eteläkorealaista paremmin nurmialustalla. Lisäksi huomioitavaa on, että Euroopassa tähän astisista neljästä ottelustaan Kwon Soon on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden. Thompson hoitaa ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä, jolle tarjolla on oikein mainiota kerrointa.

Pelivalintamme:

Thompson -1.5 erää @2.40

Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.28

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan