Snooker Champion of Champions: Judd Trump - John Higgins

Snooker Champion of Champions | Judd Trump - John Higgins
Kohde sulkeutuu: 21.11.2021 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin huipputurnaus Champion of Champions huipentuu sunnuntain finaaliin. Vastakkain ovat etukäteen ykkössuosikkina tähänkin tapahtumaan lähtenyt entinen maailman ykköspelaaja Judd Trump ja nelinkertainen maailmanmestari John Higgins.

Trump on suosikki jokaisessa pelaamassaan ottelussa ja niin tässäkin. Skottikonkari Higgins ei ole parhaassa iskussaan, mutta periksi mies ei anna koskaan. Eiköhän finaalissakin nähdä pitkä ja odotuksia tasaisempi taisto turnauksen voitosta.


Dominoiva Trump


Snookerin maailmanrankingissa kärkipaikan viime kauden päätteeksi menettänyt Trump on edelleen faktuaalisesti maailman selkeästi paras snookeristi. Tästä on saatu jälleen yksi lisätodiste tässä turnauksessa, kun Trump on marssinut lähes esteettä huippulaadukkaan turnauksen finaaliin. Mies on voittanut hämmentävästi edelliset kuusitoista pelaamaansa erää.

Ensimmäisessä matsissaan Trump haki tuntumaa veteraani David Lilley'ä vastaan, mutta sen jälkeen meno on ollut jäätävää. Ryan Day kaatui lohkofinaalissa puhtaasti 6-0 ja saman kylmän kohtalon koki kovavireinen Kyren Wilson turnauksen välieräottelussa. Kaiken lisäksi pelillisesti Trumpilla on vielä jopa reilusti parannettavaa, joten juuri nyt mies näyttää todella vaaralliselta.

Kaikesta menestyksestään huolimatta Trump ei ole vielä koskaan tätä turnausta voittanut. Kaksi finaalipaikkaa on taskussa aiemmilta vuosilta, mutta viimeinen este on molemmilla kerroilla jäänyt ylittämättä. Isojen turnausten finaalit ovat aina mystinen paikka, joten ei nyt kirjoiteta varmaa mestaruutta ainakaan vielä tälläkään kertaa maailman parhaan pelaajan nimiin.

Ihmemies Higgins


Higgins puolestaan ansaitsee tästä turnauksesta kauden selviytyjä-palkinnon. Konkari oli käytännössä ulkona jo avausmatsissa Ding Junhuita vastaan, mutta lopulta kiinalainen töpeksi hieman Higginsiä enemmän ratkaisuhetkillä ja skotti nousi haudan partaalta ohi. Eilisessä välierien maratoonimatsissa toista kiinalaista Yan Bingtao'a vastaan Higgins puolestaan vaikutti alussa olevan täysin sekaisin pelinsä kanssa, mutta nousi lopulta äärimmäisen niukkaan 6-5 voittoon.

Higgins ei nykyvireessään pärjää pelillisesti Trumpille, mutta yhden asian mies osaa paremmin kuin kenties kukaan muu maailman huippupelaajista. "Wizard of Wishaw" ei koskaan anna periksi ja on tässäkin turnauksessa voittanut jo monta erää lähes toivottomasta tilanteesta. Kun Trumpkaan ei pussituspelinsä kanssa ole ihan huipputikissä, saanee Higgins myös finaalissa käyttää jälleen taistelijantaitojaan menestyksellä.Pitkä otatus luvassa?


Vedonlyöntikertoimet pitävät Trumpia noin kaksi kertaa kolmesta voittavana suosikkina ja näin asia varmaankin myös on. Higgins on kuitenkin jo kauden kolmannessa finaalissaan äärimmäisen kiusallinen vastus, joka tuntuu löytävän ottelusta toiseen keinot pitää matsit tasaisina.

Finaali pelataan paras yhdeksästätoista, eli voittoon vaaditaan kymmenen freimiä. Vähintään seitsemäntoista erää pelataan mielestämme myös lähes kaksi kertaa kolmesta, joten napataan tämä kohde sunnuntain ratoksi myös pelikupongille.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yli 16.5 framea @1.83

Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.83

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena