Snooker Champion of Champions: Judd Trump - Kyren Wilson

Snooker Champion of Champions | Judd Trump - Kyren Wilson
Kohde sulkeutuu: 19.11.2021 00:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin huipputurnaus Champion of Champions huipentuu perjantain ja lauantain välieriin sekä sunnuntain finaaliin. Perjantaina pelattavassa ensimmäisessä finaalissa on heti tarjolla todellinen herkkupala, kun suurin voittajasuosikki Judd Trump kohtaa Kyren Wilsonin.

Vedonlyöntikertoimissa Trump on painettu turhan suureksi suosikiksi. Erikoinen alkukausi vaikeuttaa pelaajien todellisen vireen arvioimista, mutta viime otteluiden perusteella Wilson on iskussa. Haetaan siis pientä yllätystä ensimmäiseen välierämatsiin Wilsonin kautta.


Tasaiset lähtökohdat


Snookerin maailmanrankingissa kärkipaikan viime kauden päätteeksi menettänyt Trump lähti tähänkin turnaukseen kertoimien valossa ykkössuosikkina. Trumpin tehtävää toki tuki ylivoimaisesti helpoin lohko, jossa mies ottikin helpot voitot veteraani David Lilleystä ja Ryan Daysta. Yhteensä Trump hävisi kahteen matsiin vain yhden ainoan freimin, joten kovin suurta kritiikkiä ei ole syytä esittää.

Silti Trumpin vire on alkukauden aikana ollut kaukana vakuuttavasta. Otteluita on ollut normaalia selvästi vähemmän, eikä pitkään maailmanlistaa ylivoimaisesti hallinnut Trump ole tuntunut löytävän sitä viimeistä iskua peliinsä. Kauden "alettua uudestaan" lokakuussa Trump kärsi sekä Northern Ireland Openissa että English Openissa tappiot neljännesvälierävaiheessa ja ihan ansaitusti.

Vakuuttava Wilson


Wilson puolestaan joutui tekemään paljon kovemman päivätyön jatkopaikan eteen omassa selvästi Trumpin vastaavaa laadukkaammassa lohkossaan. Jordan Brown kaatui lukemin 4-2 ja lohkofinaalissa kiertueen tämän hetken kuumin pelaaja Neil Robertson erin 6-4. Jälkimmäinen matsi oli melkoista snookerin juhlaa ja yksi parhaista otteluista koko alkukauden aikana.

Wilson takoi Robertsonia vastaan kolme yli sadan pinnan lyöntisarjaa ja yhden jääkylmän 98 pinnan pöydän tyhjennyksen. Myöskään Wilson ei ole alkukaudesta ollut parhaimmillaan ja Trumpin tavoin paras saavutus on English Openin neljännesvälieräpaikka. Nyt vire vaikuttaa kuitenkin olevan nousujohteinen. Maailmanlistan vitonen "The Warrior" Wilson on myös kilpailija parhaasta päästä, joten tiukassa paikassa otteiden voisi kuvitella parantuvan entisestään.Trump niukka suosikki


Kaksikko on pelannut vuosien saatossa varsin tasaisesti, eikä Trumpilla ainakaan mitään henkistä niskalenkkiä välierävastustajastaan ole. Kumpikaan pelaajista ei ole urallaan tätä turnausta voittanut, mutta tämän viikon jälkeen tilanne voi olla toinen.

Trump kerää ottelusta toiseen valtavasti pelirahaa puoleensa ja kertoimetkin tuppaavat painumaan turhan alas. Sama näyttää käyvän tälläkin kertaa, ei Trump mielestämme mitenkään vedonlyöntikertoimiensa veroinen suursuosikki ole. Mennään siis vastavirtaan ja napataan huippupotentiaalinen Wilson peleihin.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Kyren Wilson @2.75

Huti
Betway - Lue arvostelu

2.75

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.7

Fansbet - lunasta 2x20€ ilmaisvedot vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.6

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.6

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena