Snooker European Masters: Judd Trump - Noppon Saengkham

Snooker European Masters | Judd Trump - Noppon Saengkham | 16:30
Kohde sulkeutuu: 16.08.2022 16:30
Snookerkausi 2022-23 ottaa vihdoin lisää kierroksia, kun Saksan Fürthissa pelataan European Masters. Karsinnat käytiin aiemmin kesällä, joten turnaus pistetään pakettiin pikavauhtia tiistain ja sunnuntain välillä.

Heti avauskierroksella on tarjolla useampiakin huippumatseja. Me otamme tarkasteluun maailmanlistan kakkosen Judd Trumpin ja Thaimaan Noppon Saengkhamin ottelun, jossa on kaikki eväät venyä pitkälle.European Masters Saksassa


Viime viikkoina huippusnookerin kilpailukalenteri on tarjoillut lähinnä erilaisia karsintoja sekä Championship Leagueta, mutta nyt päästään vihdoin ainakin hetkeksi tositoimiin. Saksan Fürth isännöi tänän vuoden European Masters-turnausta, joka aiemmin on kisailtu Romaniassa, Belgiassa, Itävallassa ja Englannissa.

Tämänvuotinen turnaus on järjestyksessään kuudes European Masters ja pelataan siis Saksan Baijerissa, tarkemmin sanottuna Fürthin Stadhallessa. Areenalla on aiemmin pelattu Paul Hunter Classic turnausta vuosina 2004-2019. Mukana on 61 pelaajaa, kun Kiinan Li Hang, Chang Bingyu ja Lei Peifan joutuivat vetäytymään turnauksesta Visa-ongelmien vuoksi.Tasaista taistoa?


Hieman erikoisen kisakalenterin myötä tähän turnaukseen saapuvat huippupelaajat ovat pelanneet loppukesän mittaan kovin eri määrin kilpailullista snookeria. Meidän ottelumme pelaajat Trump ja Saengkham ovat kummatkin pelanneet alkukauden aikana vain kolme matsia Championship Leaguessa, sillä molempien ranking riittää isoihin turnauksiin ilman karsintoja.

Pelituntuman puute on perinteisesti näkynyt kauden ensimmäisissä turnauksissa useampina yllätyksinä ja eiköhän niin käy tälläkin kaudella. Myös Trumpin ja Saengkhamin kohtaamisessa voisi ehdottomasti olla ainesta yllätykseen, joten thaipelurin neljän pinnassa olevat voittajakertoimet ovat kelpo haku isomman kalan pyytäjälle.

Me otamme kuitenkin vihjeeksi ottelun venymisen vähintään kahdeksaan erään. Viime kauden MM-finaalitappioon päättänyt Trump hakee uutta nousua maailman ykköseksi, mutta iskukyky tässä vaiheessa sesonkia on kysymysmerkki. Viime sesonki oli kahdesta turnausvoitosta huolimatta Trumpin heikoin pitkään aikaan, eikä kesän Championship Leaguekaan kummoisesti sujunut.

Saengkham puolestaan lienee yksi parhaista pelaajista, joka ei kuitenkaan koskaan ole esimerkiksi maailmanlistan top-16 sisään murtautunut. Keväällä isäksi tullut kolmekymppinen entinen junioreiden maailmanmestari on väläytellyt vuosien mittaan yksittäisissä turnauksissa, mutta jatkuvaa menestystä ei ole tullut. Snookeristiksi edelleen nuori Saengkham voisi hyvinkin olla lähivuosien läpimurtopelaaja, ehkä jo tällä kaudella.

Me uskomme Saengkhamin kykenevän vähintäänkin pitämään ottelun tasaisena pitkään. Vähintään kahdeksan pelattua freimiä vaatisi häviäjältä ainakin kolmea erävoittoa ja siltähän tämä matsi haiskahtaa.

Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yli 7.5 framea @2.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.00

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena