Snooker: Judd Trump - Yuan Sijun

Julkaistu: 14.10.2020 06:45


Snooker: Judd Trump - Yuan Sijun
Snooker | Judd Trump - Yuan Sijun | 16:00
Comeon! Comeon!
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Maailman ykköspelaaja Judd Trump oli äärimmäisen tiukoilla snookerin English Openin avauskierroksen ottelussa Louis Heathcoten kanssa. Me olimme tiistain matsissa tasoituksella Heathcoten kyydissä, eikä takkia ole syytä kääntää keskiviikkonakaan. Jälleen parhaat pelivalinnat löytyvät haastajan puolelta.

Trump edelleen yliarvostettu


Trumpin vaikeudet veran puolella näyttävät jatkuvan myös kauden toisessa ranking-turnauksessa English Openissa. Lahjakas nuori Heathcote kiusasi mestaria heti avauskierroksella koko rahan edestä ja johti ottelua jo 3-1. Paras seitsemästä pelattavassa matsissa Trump vei kuitenkin kolme viimeistä erää nimiinsä ja lopulta koko ottelun mahdollisimman niukasti 4-3.

Koronapandemia katkaisi Trumpin huiman voittokulun kevättalvella ja vielä puolivuotta myöhemminkin peli on melkoista hakemista. Maailman ykköspelurin perustaso on toki korkealla ja freimivoittoja heltiää heikommallakin pelillä, mutta nähdyn kaltaisilla esityksillä esimerkiksi turnausvoitot voi tällä hetkellä unohtaa.Keskiviikolle Trumpin haaste kovenee. Jos oli avauskierroksen vastus Heathcote lupaava nuori pelaaja, Kiinan Yuan Sijun on sitä vielä paljon suuremmassa määrin. Vasta parikymppinen peluri nousi suuren yleisön tietoisuuteen jo 15-vuotiaana ja Main Tourilla Yuan aloittelee jo neljättä kauttaan. Maailmanranking on tällä hetkellä 45.

Kauden ensimmäinen ranking-turnaus European Masters päättyi Yuanin osalta tylysti 5-0 maanmies Ding Junhuin käsittelyssä. Kun myös uuden kauden avannut Championship League sujui pääosin tappiollisesti, onnistuminen tässä turnauksessa olisi nuorukaisen kannalta tärkeää. Avauskierros sujuikin mainiosti, kun Marokon Amine Amiri kaatui selkeästi 4-1. Ei Yuan mitään ihmeitä tuossa matsissa esittänyt, mutta perushyvää snookeria kuitenkin.

Pelivihje


Trumpin peli on kaukana parhaasta, mutta vedonlyöjiä se ei tunnu huolettavan. Jälleen maailman ykköspelaaja on saatu markkinoilla jopa yli 80% suosikiksi huippulahjakasta Yuania vastaan. Riskihakuisille suora voitto viiden kertoimilla on hyvä valinta, me hyppäämme jälleen tasoituksellisen kohteen kyytiin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Yuan Sijun +2.5 framea @1.8

Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.8

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.8

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.78

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Melbet - Lue arvostelu

1.74

Melbet - hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan