Harjoitusottelu: Jukurit - HIFK

Julkaistu: 24.08.2018 16:39


Harjoitusottelu: Jukurit - HIFK
Harjoitusottelu | Jukurit - HIFK | 18.30
Jukurit kohtaa tänään kauden ensimmäisessä kotiottelussa Hifkin. Mikkeliläiset ovat ehtineet pelaamaan muutaman harjoitusottelun enemmän kuin vierailijat.

Molempien joukkueiden valmentajat hakevat peruspelaamista kuntoon, testaten samalla uusia pelaajia. Jukurit on pelannut pääasiassa tiukkoja ja vähämaalisia otteluita. Viimeksi tuli tiukka tappio Saipalle 1-2. Sitä ennen kaatui Ketterä maalein 0-3. IFK aloitti ensimmäisen harjoitupelin kotonaan voitolla Pelicansia vastaan 2-1, mutta taipui seuraavassa ottelussa Tapparalle lukemin 4-0.

Jukureiden maalissa aloittaa Sami rajaniemi ja vierailla Atte Engren. Tässä vaiheessa kautta voitot tai maalikarkelot eivät ole niin tärkeitä kuin palasten loksahtaminen kohdalleen valmentajien pelisysteemissä, joten tasaista ja tiukkaa vääntöä on edelleen odotettavissa. Aloittavat veskarit laskevat tässsä maalinodotusarvoa entisestää.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

under 4,5 @2.07

Royal Panda - Lue arvostelu

2.07

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan