Serie A: Juventus - Atalanta | Vanhalta rouvalta sujuu tanssi

Julkaistu: 14.03.2018 13:50


Serie A: Juventus  - Atalanta | Vanhalta rouvalta sujuu tanssi
Serie A | Juventus - Atalanta | 19:00
LeoVegas LeoVegas
Allianz Stadiumilla kohtaavat Serie A:n ottelussa Juventus ja Atalanta. Ottelu oli määrä pelata toissa viikonloppuna, mutta siirtyi kaikkien tuon mustan sunnuntain kierroksen pelien siirryttyä Italiassa tuonnempaan ajankohtaan Fiorentinan kapteenin Davide Astorin äkillisen poismenon johdosta.

Juventus lähtee otteluun todella hyvistä lähtökohdista. Se on noussut vihdoin takaisin sarjan kärkeen pinnan Napolin edelle ottelun vähemmän pelanneena.

Ja mikä parasta, peli kulkee Vanhalla rouvalla taas kuin unelma. Viikonloppuna kaatui Udinese vaivatta kotona 2-0 Paulo Dybalan kahdella kaapilla. Pieni särö sentään tuli Gonzalo Higuainin missattua pilkkunsa Udinesen 40-vuotiaan veteraaniveskarin Albano Bizzarrin räpylöihin.

Serie A:ssa yhdeksäntenä oleva Atalanta hävisi kahdesti Juventukselle 0-1 Coppa Italian välierissä. Syyskierroksella joukkueet tasasivat pinnat Bergamossa 2-2, jolloin Massimiliano Allegrin suojatit eivät olleet vielä nykyiskussaan.

Atalanta osaa toki voittaa, kuten viikonlopun 1-0 -vierasvoitto Bolognasta Marten de Roonin maalilla sen osoitti. Juventus on sille kuitenkin aivan liian suuri pala haukattavaksi. Varsinkaan Allianz Stadiumilla Dybalan ja Higuainin palattua ja pelatessa nykyisellä tavallaan.
Italian Serie A on täydessä vauhdissa. Haluatko nähdä kauden 2017-2018 ottelut suorana ja ilmaiseksi? Lue täältä ohjeet ja nauti peleistä!

Pelivalintamme:

Gonzalo Higuain tekee maalin @2.00

Betway - Lue arvostelu

2.00

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan