Serie A: Juventus - Sampdoria | Onko Vanha rouva toipunut pettymyksestä?

Julkaistu: 15.04.2018 13:09


Serie A: Juventus  - Sampdoria | Onko Vanha rouva toipunut pettymyksestä?
Serie A | Juventus - Sampdoria | 19:00
Mr Green Mr Green
Allianz Stadiumilla kohtaavat Serie A:n sarjakärki Juventus sekä sarjassa yhdeksäntenä oleva Sampdoria.

Vanhaa rouvaa ravisteltiin viikolla Mestarien Liigassa, kun se nousi puolivälierien toisessa osassa upeasti Real Madridia vastaan epätoivoisesta ensimmäisen osaottelun kolmen maalin takaa-ajoasemasta tasoihin vain pudotakseen jatkosta lisäajalla kyseenalaisesti tuomitulla pilkulla.

Tavoitteliko Mehdi Benatia palloa vai tyrkkäsikö vaan kylmästi Realin pelaajan nurin on toisarvoista. Pilkku tuomittiin ja sillä selvä.

Pillipiiparina toiminut Michael Oliver ei ainakaan saanut torniolaisten sympatioita heittäessään välittömästi tuomionsa jälkeen torikokouksen aluksi Vanhan rouvan seuraikonin Gianluigi Buffonin ulos suoralla punaisella turpakäräjien jälkeen.

Rankkaria kylmiltään torjumaan asettuneella Wojciech Szczesnyllä ei ollut mitään mahdollisuuksia torjua Cristiano Ronaldon pilkkua, vaikka oikeaan suuntaan sen aavistikin.

Massimiliano Allegrin suojateilla on ollut muutama päivä aikaa nollata pettymys ja keskittyä tähän otteluun turvatakseen vielä Scudetto, sillä Napoli läähättää niskaan ainoastaan neljän pinnan päässä ja joukkueilla on vielä keskinäinen ottelu pelaamatta.

Sampdoria katseli kotonaan kiikareita viikko sitten Genoaa vastaan eikä siitä pitäisi olla suurempaa vastusta Juvelle, jos vain Allegri on saanut hoidettua suojattiensa mentaalipuolen kuntoon valtaisan pettymyksen jälkeen.

Syyskierroksella Sampdoria löi Juventuksen kotonaan 3-2. Duvan Zapata, Lucas Torreira ja Gianmarco Ferrari takoivat tuolloin isännille maalit. Vanhalle rouvalle osui lisäajalla tuttu parivaljakko Gonzalo Higuain ja Paulo Dybala.
Italian Serie A on täydessä vauhdissa. Haluatko nähdä kauden 2017-2018 ottelut suorana ja ilmaiseksi? Lue täältä ohjeet ja nauti peleistä!

Pelivalintamme:

Juventus tekee yli 2.5 maalia @2.00

Betser - Lue arvostelu

2.00

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.95

Entistä suurempi 200% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan