Mestareiden liiga: Juventus - Manchester United

Julkaistu: 07.11.2018 08:14


Mestareiden liiga: Juventus - Manchester United
Mestareiden liiga | Juventus - Manchester United | 22:00
Juventus on H-lohkon ykkönen. Se on voittanut kaikki kolme ottelua päästämättä maaliakaan. Manchester United pudonnee tänään lohkossa kolmanneksi, jos se häviää Juventukselle.

Juventus on pelannut nyt 11 kotiottelua ilman tappiota. Putkessa on vain yksi pistemenetys, tasapeli Genoaa vastaan pari viikkoa sitten. Vierasottelut eivät ole olleet tällä kaudella ManU:lle aivan yhtä surkeita kuin kotiottelut. Se on Valioliigassa saanut vieraspeleistä kasaan yhtä paljon pisteitä kuin kotipeleistä Old Traffordilla.

Unitedin Romelu Lukaku ei ole ottelussa mukana. Hänellä on sen verran loukkaantumisongelmaa, että viikonlopun pelitkin jäävät Lukakulta väliin. Tämä ei ole ManU:lle menetys, Lukaku on ollut tänä syksynä kehnossa kunnossa.
Unitedissa pelaajien tilanteet tuntuvat muuttuvan nopeasti. Vielä jokunen viikko sitte Anthony Martianl oli melkein Mourinhon koirankopissa, ja valmiina siirtymään muualle. Nyt Martial on ManU:n hyökkäyksen ykkösmies, hän on tehnyt nyt viisi maalia neljässä viime ottelussa. Marcus Rashford teki viikonlopun liigapelissä voittomaalin Bournemouthin kentällä, ja hänkin saattaisi tänään olla avauksessa.

Juventuksen kärjessä on myös kuumia pelaajia. Cristiano Ronaldo on ollut vielä tälläkin kaudella oma itsensä, mutta varsinainen europelien ykkönen on ollut Paulo Dybala. Hän on tehnyt Mestareiden liigassa jo neljä maalia. Juven Douglas Costa on sivussa. Ronaldon ja Dybalan vierellä pelannee Juan Cuadrado.

Jose Mourinholla on ollut tapana peluuttaa joukkuettaan varsinkin hyvien joukkueiden kotikentällä hyvin passiivisesti. Tappamalla pelin Mourinho on ensisijaisesti välttänyt tappioita. Nyt ManU ei tähän pysty. Sen puolustus ei ole aikoihin ollut järjestyksessä, eikä se mitenkään voi tappaa peliä Ronaldoa ja Dybalaa vastaan.

10€ riskitön veto Juventuksen voitolle Betserillä


Onko mielessäsi lyödä otteluun Juventuksen voittoa? Tee se Betserillä ja vedon epäonnistuessa saat 10€ arvoisen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia!

Pelivalintamme:

Juventus yli 1.5 maalia @1.80

Betser - Lue arvostelu

1.80

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.80

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.80

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.76

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.75

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.75

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.75

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan