Serie A: Juventus - Parma

Julkaistu: 02.02.2019 10:22


Serie A: Juventus - Parma
Serie A | Juventus - Parma | 21:30
Juventuksella on Serie A:n kärjessä jo 11 pisteen etumatka. Parma on hieman sarjataulukon puolivälin alapuolella sijalla 12. Parmalla on matkaa putoamisrajan alapuolelle 14 pistettä.

Juventus hävisi Italian cupissa muutama päivä sitten nolosti Atalantalle 0-3. Se on tällä hetkellä pahasti vajaamiehinen. Puolustuksen avainkolmikko Barzagli, Bonucci ja Chiellini ovat kaikki poissa pelistä, ja vielä kärjen Mario Mandzukic on reisivammansa vuoksi sivussa.

Atalantaa vastaan Juvelta oli avauksessa kaksikko Ronaldo ja Dybala, silti joukkue jäi nollille. Edellisessä ottelussa Laziota vastaan Juventus tarvitsi loppuhetkien rankkarin voittoon. Aivan kaikki ei nyt Juventuksessa ole kohdallaan.

Parma on sarjanousija, ja se pelaa aivan mukavaa kautta. Sarjapaikka varmistunee hyvissä ajoin ennen viimeisiä kierroksia.
Parma on ollut kovin ailahteleva, niin kuin sarjanousijoilla usein on tapana. Viime kierroksella se hävisi kotonaan kehnolle SPAL:lle 2-3. Tätä ennen se oli voittanut vieraissa Udinesen 2-1. Joulun jälkeen se oli napannut kolme pistettä Fiorentinan kentältä 1-0 -voitolla.

Juventuksen ja Parman kauden ensimmäisessä ottelussa Juve voitti Parman kentällä 2-1. Nyt sivussa oleva Mandzukic oli ottelun hahmo, hän teki avausmaalin ja syötti Matuidin voitto-osuman. Parman maalin teki Gervinho. AS Romassa aikaisemmin hyvin Serie A:ta pelannut Gervinho on kova paikka varamiehiselle Juven puolustukselle.

Vetomarkkina on laittanut kertoimet niin, että Juven voitosta saa alle 1.20 -lukemia. Tämä on juuri nyt aivan liian vähän. Vanhalla Rouvalla on ongelmia, johon vetomarkkina ei ole reagoinut. Parma +1.5 saa reilusti yli 2.20 kertoimia, ja ne sopii pelata.

Pelivalintamme:

Parma +1.5 @2.28

Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.23

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.19

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.19

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan