Mestarien Liiga: Juventus - Young Boys | Nähdäänkö maaleja?

Julkaistu: 02.10.2018 09:28


Mestarien Liiga: Juventus - Young Boys | Nähdäänkö maaleja?
Mestarien Liiga | Juventus - Young Boys | 19:55
Juventus kohtaa Mestarien Liigassa tänään Young Boysin Sveitsistä. Allianz Stadiumilla Torinossa pelattavassa ottelussa kotijoukkue lähtee reippaana suosikkina kamppailuun. Juventus aloitti UCL-kautensa ottamalla 2-0 vierasvoiton Valenciasta, vaikka joukkue joutui pelaamaan suurimman osan ajasta vajaalla, kun Cristiano Ronaldo näki punaista jo puolen tunnin pelin kohdalla.

Katso myös: UCL-haaste - Jaossa 10 000€

Young Boys aloitti niin ikään UCL-pelinsä vauhdikkaasti, kun maaleja ottelussa nähtiin kolme. Huono asia Young Boysin kohdalla on se, että kaikki maalit teki vierasjoukkue Manchester United. Young Boys onnistui kuitenkin luomaan kohtuullisen määrän maalipaikkoja, mutta joukkue ei vain saanut palloa sisään.

Nyt vastassa on kova vastus, kun Juventus on tällä kaudella ollut jälleen suvereeni Serie A:ssa. Joukkue on saanut lisää hyökkäysvoimaa, mutta suurin pelote tulee puuttumaan tästä ottelusta, kun Cristiano Ronaldo huilaa punaisen kortin johdosta. Juventukselta puuttuu myös Khedira ja Douglas Costa kokoonpanosta.

Siinä missä Juventuksella on muutama merkittävä poissaolo niin samoin on Young Boysilla, kun heillä on sivussa kamppailusta mahdollisesti Teixeira, Lotomba, Wüthrich ja Sow.

Juventus on läpi historiansa pelannut hyvinkin vähämaalisia otteluita kotonaan ja nyt kun heiltä puuttuu aivan välitön uhka Ronaldon muodossa, niin uskomme, että maaleilla ei kovinkaan paljon juhlita.

Markkinoiden pienin kierrätyskerroin 100€ bonukselle!
Legolas.bet tarjoaa 100%/100€ vedonlyöntibonuksen, jonka minimikerroin kierrätykseen on vain 1,20! 

Korkeita kertoimia vedonlyöntiin tarjoava sivusto on myös tunnettu laajoista kohdevalikoimista raviurheiluun. Legolas.bet: 100€ bonus 1,20 minimikertoimella täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 3 maalia @1.99

SBOBET - Lue arvostelu

1.99

Hyödynnä 200€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.98

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.98

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan