CHL: JYP - Banska Bystrica

Julkaistu: 09.09.2018 11:30


CHL: JYP - Banska Bystrica
CHL | JYP - Banska Bystrica | 19:00
JYP on kolmen ottelun jälkeen lohkonsa toisena kolmella sarjapisteellä. Kilpailu on kovaa, kun kolme joukkuetta on kolmessa pisteessä ja ainoastaan Plzen on karannut jo yhdeksään pisteeseen. Viimeksi JYP kohtasi Banska Bystrican vieraissa ja otti tähänastisen ainoan voittonsa CHL:ssä juuri heistä. JYP oli tuossa ottelussa suvereeni ja vei sen nimiinsä 1-6.

Jyväskyläläisillä on ollut vaikeata Plzeniä vastaan kaksi viimeistä ottelua. He eivät ole päässyt pelirytmiin käsiksi ja varsinkin ensimmäisen ottelun pilasi runsaat jäähyminuutit. Viime ottelu sai katastrofaalisen alun, kun Plzen takoi neljä maalia ensimmäisessä erässä. Eric Perrin, joka teki paluun Jyväskylän Hippokselle, harmitteli kaksinkamppailujen häviämistä ja yliyrittämistä. JYP leiristä onkin kantautunut fiiliksiä, että flow ei ole vielä täysin löytynyt, mutta potentiaali on pelaajilla ja valmennuksessa selvästi aistittavissa.

Banska Bystrican alkukausi on ollut myös kaksijakoinen, kun kaksi peliä on päättynyt selkään tappioon, mutta kotonaan he pystyivät päihittämään Luganon selkeästi numeroin 5-2. Nyt slovakialaiset joutuvat matkustamaan Sveitsistä Jyväskylään, joka ei tiedä helppoa rastia tämän illan ottelusta. Jyväskylään tuskin pystyy lentämään suoralla lennolla Luganosta, joten he ovat joutuneet tekemään välilaskun Helsingissä tai matkustamaan Helsingistä vielä bussilla keski-suomeen.

Rasitus- ja kotietu on selkeästi JYP:in puolella. Heillä on kaksi hyvin selkeää kehityskohdetta varmasti mielessä, millä heidän pitäisi ottaa homma haltuun tänään. Ei jäähyjä ja aloita peli paremmin kuin viimeksi. Ottelun maaliodottama on lyöty hyvin korkealle ja aikaisempiin otteluihin on markkina reagoinut selkeästi. Kolmessa aiemmassa JYP:in ottelussa on syntynyt keskimäärin 7 maalia. Näemme kuitenkin, että JYP saa juonen päästä kiinni mitä enemmän he pääsevät pelaamaan yhdessä ja heiltä on odotettavissa parannusta. Uskomme heidän puolustuksen pelaavan tänään toistaiseksi parhaan ottelun ja näemme itse ottelun maaliodottaman alemmaksi mitä markkina. Sen vuoksi tartummekin alle 6,5 maalin vaihtoehtoon, jolle saa vielä kohtuullista kerrointa.
Katso kaikki CHL-ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä! CHL-kausi 2018-2019 pitää taas suomalaiset jännityksessä loppuun asti. Lue lisää CHL live streameista täältä ja katso miten näet kaikki CHL-ottelut ilmaiseksi!

Pelivalintamme:

Alle 6,5 maalia @1.81

Nordicbet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.81

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.78

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.76

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.76

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan