Liiga: JYP - KooKoo

Julkaistu: 14.01.2020 14:41


Liiga: JYP - KooKoo
Liiga | JYP - KooKoo | 18:30
Viikon ensimmäinen liigakierros pelataan keskiviikkona. Jyväskylässä sarjan viidentenä majaileva JYP saa vieraakseen yhden sijan ylempänä olevan kaksi pistettä isäntiä enemmän keränneen KooKoon. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kahdesti, joista voitot ovat tasan 1-1.

Palaako JYP tasollensa?


Kotijoukkue JYP lähtee illan otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Joukkue on hyvistä pelillisistä otteistaan huolimatta neljästä edellisestä kamppailustaan hävinnyt kolme.

Pekka Tirkkosen suojattien vahvuuutena on koko kauden ajan ollut tehokas hyökkäyspelaaminen, mikä on muutamaa edellistä peliä lukuunottamatta kylvänyt kiitettävällä prosentilla kiekkoa vastustajiensa maaliin illasta toiseen.

Puolestaan viime aikojen suurimmat ongelmakohdat ovat kohdistuneet puolustuspäähän ja etenkin maalivahtipelaamiseen, eikä viimeisissä peleissä Markus Ruusu ole onnistunut paikkaamaan Eetu Laurikaisen loukkaantumisesta aiheutunutta aukkoa hurrikaanipaitojen maalinsuulla. Puolestaan joukkueen kolmas maalivahti Niko Parkkinen on kauden kolmessa pelaamassaan ottelussa esiittänyt vakuuttavia otteita ja mikäli Laurikainen vielä keskiviikon ottelussa on lasarettiosastolla, lienee Parkkinen aloittavan kotijoukkueen maalinsuulla keskiviikon kamppailussa.

Positiivista hurrikaanipaitojen näkökulmasta katsottuna on koko liigan vähäisimmät rangaistusminuutit. Puolestaan vierasjoukkue KooKoo on kuluttanut jäähypenkkejä koko sarjan toisiksi eniten.


KooKoo lähtee keskiviikkoillan kamppailuun viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue on kymmenestä edellisestä kamppailustaan voittanut yhdeksän. Kouvolalaisten viimeaikaisista peleistä Tapparaa lukuun ottamatta kaikki joukkueen voittamat pelit ovat olleet sarjan häntäpään joukkueita vastaan.

Kouvolalaiset ovat viime aikojen otteluissa onnistuneet hyvän puolustuspelaamisen ansiosta pitämään häntäpään joukkueet kaukana maalipaikoilta, joukkueen päästäessä viidessä edellisessä kamppailussaan keskimäärin ainoastaan yhden maalin ottelua kohden. Myös hyökkäyspelaaminen on toiminut mallikkaasti, joukkueen viimeistellessä noin 3,5 maalia ottelua kohden viidessä edellisessä kamppailussaan. Päävalmentaja Jussi Ahokas on onnistunut pienehköllä pelaajabudjetilla operoivasta kouvolalaislaumasta saamaan lähes kaiken positiivisen irti, minkä vuoksi joukkue löytyy sarjataulukosta huomattavasti odotettua ylempää.

JYP on KooKoolle ensimmäinen todellinen tasonmittaus vieraskentällä sitten joulukuun alkupuoliskon. Vahvana kotijoukkueena tunnetulle hurrikaanilaumalle tarjottavat kertoimet ovat liian suuria joukkueiden materiaaleihin ja pelillisiin näyttöihin verraten, mikä kelpaa kohtalaisella panostuksella lapulle mainiosti. Mikäli hurrikaanipaidat onnistuvat parantamaan viimeistelytehokkuuttaan, pisteet jäävät Jyväskylään.

Pelivalintamme:

JYP @2.7

Coolbet - Lue arvostelu

2.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.5

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.45

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.4

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

2.4

Olybet - Lunasta 50€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan