Liiga: JYP - Lukko | Joko nyt, JYP?

Julkaistu: 25.10.2018 08:37


Liiga: JYP - Lukko | Joko nyt, JYP?
Liiga | JYP - Lukko | 18:30
Alkukauden pahin alisuorittaja JYP pääsee tänään otollisesta asemasta Lukon kimppuun. Raumalaiset pelasivat eilen Lappeenrannassa vaikean kamppailun SaiPa:n vieraana ja jos JYP:n syväjäässä ollut pelaaminen sulaisi edes vähän, reilumpikin kotivoitto on lähellä.

Sijoitus sarjan häntäpäässä on kaukana siitä, mitä Keski-Suomen traktorilta ennen kautta odotettiin. Kun vielä treenimatsit ja CHL sujui alkuunsa mallikkaasti, puhuttiin joukkueen kohdalla yhdestä mestarisuosikeista. Sen jälkeen kyyti onkin sitten ollut kylmää. Kokenut ja edelleen erittäin laadukas joukkue nousee kuitenkin jossain vaiheessa kohisten ja nyt olisi oiva sauma ainakin hieman helpottaa tuskaa köykäisen Lukon kustannuksella.

Uuden päävalmentaja Lauri Merikiven jääkiekko on sitten kuitenkin ollut haastava omaksuttava JYP:lle. Toisaalta heikkojen tulosten takana on myös runsaasti maalipaikkoja luonut joukkue, joka pelkästään luotujen paikkojen perusteella ansaitsisi enemmän kuin mitä on saatu. Kun onnistumisia ei ole tullut, mailaa puristetaan ja homma on mielikuvituksetonta puskemista. Parhaiten tämä näkyy joukkueen ylivoimassa. Vetopaikat Eric Perrinille tai Jarkko Immoselle osaa nykyään lukea jokainen alivoima sarjassa vaikka unissaan.

JYP:n suurin ongelma löytyy alakerrasta. Heikko alkukausi on syönyt myös pakiston itseluottamusta. Pelityyli vaatisi nopeaa ja helppoa pelaamista pakistolta ja paperilla tähän pitäisikin olla kaikki eväät. Kuitenkin juuri kokeneet sotaratsut Mikko Kaltevan johdolla ovat pettäneet.

Positiivista JYP:n kannalta on se, että tämän huonommin joukkue tuskin enää pystyy suorittamaan. Myös maalipaikkoja syntyy vähintään riittävästi ottelusta toiseen ja kun kiekko alkaa mennä sisään ja vanne vähän löystyä, ketsuppipullo avautunee isosti. Lukko on tähän tarkoitukseen mitä sopivin vastus.

Lukko hävisi eilen Lappeenrannassa varsin näköisellään esityksellä. Varsinkin alakerrassa sattuu karmaisevia virheitä ja merkkauspelaaminen on löperöä. Justin Danforthin tulo joukkueeseen laajensi hyökkäysmateriaalia, mutta kahden ensimmäisen ketjun jälkeen joukkueelle ei oikein ole mitään aseita. Myös jäähyjä tulee ottelusta toiseen aivan liikaa.

Lukko on päästänyt lähes kolmen ja puolen keskiarvolla mustaa omiin, joten materiaaliltaan selvästi parempi JYP pääsee tänään hakemaan helpotusta otolliseen maaperään. Myös lepoetu ja vieraiden neljän tunnin bussimatka puoltavat isäntiä. Jos JYP:n kipsi helpottaa edes vähän, kyyti voi olla kylmää.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

JYP -1.5 @2.27

Jetbull - Lue arvostelu

2.27

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.26

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.19

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan