CHL: JYP - Plzen | Ottaako jyväskyläläiset revanssin?

Julkaistu: 07.09.2018 08:03


CHL: JYP - Plzen | Ottaako jyväskyläläiset revanssin?
CHL | JYP - Plzen | 19:00
JYP on aloittanu CHL-mestaruutensa puolustamisen yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Ensin kaatui vieraskiertueella Banska Bystrica suvereenisti 1-6, mutta Plzen oli liian vaikea vastustaja vieraissa ja tuloksena tappio 4-2. Plzenin vieraana JYP sortui liikaan jäähyilyyn ja joukkeen valmentaja Jukka Ahvenjärvi harmitteli tämän vaikutuksia. JYP ei päässyt pelaamaan tasakentällisin eikä päässyt ottelun rytmiin. Yhteensä jäähyminuutteja kertyi JYPille jopa 50.

JYP on varmasti eri joukkue kotijäällä. Viime kohtaamisesta on helppo parantaa pysymällä jäähyboxista pois. Vaikka Plzen pääsi pelaamaan runsaasti ylivoimalla, pelasi JYP kuitenkin laadukasta alivoimaa ja päästi vain yhden maalin alivoimalla. Tämä on myös vedonlyönnillisesti tärkeä ominaisuus joukkueille, jota monet eivät ota tarpeeksi huomioon arvioissaan.

Plzen on lohkon kärjessä kahdella suoralla voitolla, kun JYP voiton lisäksi he voittivat ensimmäisessä ottelussaan Luganon 3-2. Joukkueessa on paljon yksilötaitoa ja jos katsotte muunmuassa edellisen kohtaamisen maaleja, on heidän hyökkääjissä hyvinkin taitavia pelaajia. He pystyvät tekemään päätöksiä ja pelaamaan ahtaassa tilassa ja reagoimaan nopeasti.

Ottelussa pelaa tänään kaksi joukkuetta isolla tunteella. Jo viime ottelu oli hyvää viihdettä katsojille ja tänään näemme varmasti jälleen hienon jääkiekko-ottelun. JYPin tulee pysyä pois boxista ja parantaa maalineduspeliään. Arviomme mukana JYP on tähän otteluun selkeä suosikki niinkuin myös markkinan mielestä. Maaliodottama peliin on nostettu kuitenkin kohtalaisen korkealle, josta emme ole aivan samaa mieltä. Tänään tullaan pelaamaan enemmän tasakentällisin ja tiiviimmin, joten me odotamme hieman vähämaalisempaa ottelua ja pelikohteeksi valikoituu alle 5 maalia.
ComeOn! bonus antaa jopa 400% lisäyksen alkuperäiselle talletuksellesi. 10€ ensitalletuksella saat pelitilillesi jopa 50€. Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa myös vaihtoehtoisen 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 300€ talletuksella 600€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden kovimpiin kuuluva 400% talletusbonus tästä!

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia @2.00

Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.98

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Legolas - Lue arvostelu

1.95

Uusi sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan