Naisten Superpesis: Jyväskylä - Lappeenranta

Julkaistu: 07.06.2019 13:55


Naisten Superpesis: Jyväskylä - Lappeenranta
Naisten Superpesis | Jyväskylä - Lappeenranta | 18:00
Jyväskylään on luvattu täydellistä pesäpallokeliä, mikä lisää ottelun juoksuodotusarvoa. Tällä kertaa juoksuraja on vedetty kuitenkin aivan liian ylös, sillä Lappeenranta on sarjan heikoimpia sisäpelijoukkueita, kun taas Jyväskylä on ainakin ennakkoon sarjan selkeästi paras ulkopelijoukkue.

Kuten monena aikaisempanakin vuotena, Kirittäret on myös tällä kaudella päästänyt yhdessä Lapuan kanssa vähiten juoksuja. Kotikenttä Hippos on melko ahdas, eikä myöskään kentänpinta ole nopein mahdollinen. Kotiotteluissaan Kirittäret päästää äärimmäisen vähän juoksuja.

Vierasjoukkue PesäYsit kuuluu ennakolta sarjan heikoimpiin sisäpelijoukkueisiin. Ennen kaikkea jalkanopeutta on äärimmäisen vähän. Seitsemässä ottelussa joukkue on iskenyt vain 27 juoksua ja näistä suurimman osan sarjan heikompia joukkueita vastaan.

Kotijoukkue tulee voittamaan tämän ottelun, ellei tapahdu jotain aivan käsittämätöntä. Todella kovassa helteessä sarjan ennakkosuosikki saattaa hyvin myös lepuuttaa ottelun ratkettua naisistoaan, sillä seuraava ottelu pelataan jo huomenna Lappeenrannassa.

Todennäköistä on, että vieraat jäävät 0-2 juoksuun, kun taas kotijoukkue tekee voittoon tarvittavat 10-12 juoksua. Alle 16,5 juoksun rajalla underit kelpaa isommallakin panoksella peleihin.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Alle 16,5 juoksua @1.65

Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan