K-League 1: Deagu - Jeju United

K-League 1 | Deagu - Jeju United | 13:30 | 21.06.2022
Kohde sulkeutuu: 21.06.2022 13:30

Siitäkin huolimatta, että Deagun tappiottomien pelien putki on jo 11 sarjapelin pituinen (5-6-0) metsästetään tästä pelistä Jejun vierasvoittoa hyvällä kertoimella! Jeju on vienyt tämän ja viime kauden K-League 1:n Championship Groupin (ylempi loppusarja) vieraspelit mukaanlukien 70% todennäköisyydellä ja noin vahvan joukkueen puolesta laittaa betsin mielellään sisään!
Etelä-Korean pääsarjassa K-League 1:ssä 17.kierroksella Daegu ja Jeju United kohtaavat toisensa DGB Daegu Bank Parkilla, Daegussa tiistaina kello 13:30.

Daegun huikea pisteputki sai jatkoa maaottelutauon jälkeenkin!


Liigaseiska Daegu sinnittelee kahden pinnan päässä kuudennesta sijasta, millä yltää vielä 33.kierroksen jälkeen ylempään loppusarjaan eli 1-kertaisena kuuden joukkueen kesken kauden huipennukseksi pelattavaan Championship Groupiin.

Daegu palasi viiden viikon pituiselta maaottelutauolta jakaen pisteet Seongnamin vieraana Tancheon Stadiumilla, Seongnamissa 1-1 lukemin viime lauantaina.

Maalittoman avausjakson jälkeen molemmat osumat tehtiin neljän minuutin välein toisella puoliajalla, missä brassihyökkääjä Zeca vei Daegun ensin 1-0 johtoon 64.minuutilla. Tasoituksen iski puolestaan Seongnamista Bon-Cheol Ku.

Daegu on iskekyt 16 pelissään kaikkiaan 23 maalia. Joukkueen tehofutaajia ovat olleet kuudesti maalannut Jae-Hyeon Go sekä viisi maalia tulittanut Cesinha, jotka siis kaksistaan ovat vastanneet lähes puolesta Daegun osumista. Kun tuohon lisätään vielä Zecon neljä maalia on tuo kolmikko tehnyt yhteensä 15/23 (65%) Daegun maaleista.
Jeju nousi voittoon viime hetken pilkulla


Liigakakkonen Jeju United kehräsi varmasti sunnuntaina tyytyväisenä liigakärki Ulsan Hyundain hävittyä koti- ja rästipelinsä viime kauden mestarille Jeonbukille (1-3) ja kärkikaksikon ero säilyi seitsemänä pisteenä. Jeonbuk hengittää liigakolmosena Jejun niskaan vain pisteen päässä.

Jeju jatkoi viime lauantaina maaottelutauolta siitä, mihin ennen taukoa jäi ottaen toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Incheonin 2-1 lukemin kotiluolassaan Jeju World Cup Stadiumilla, Seogwipolla.

Isännät lähtivät toiselle jaksolle taukojohdossa, kun guineabissaulaishyökkääjä Gerso Fernandes maalasi Jejun avausosuman reilun puolen tunnin kohdalla. Incheon nousi tasoihin Bo-Sub Kimin maalilla toisen jakson avauskympillä. Jejun voittomaali syntyi aivan pelin lopussa, kun Min-Kyu Joo maalasi ratkaisun pilkulta 88.minuutilla.

Jejun maalitilaston kärjessä keikkuu juuri Min-Kyu Joo, jolle Incheon-pelin voitto-osuma oli jo kauden kymmenes maali, millä Jejun maaliruisku on K-League 1:n maalipörssin kakkosena. Joo on maalannut tasan puolet joukkueensa maaleista!
Jejun vierasvoittoprosentti on liian huikea sivuutettavaksi noilla markkinakertoimilla!


Jejun maalinteko on tökkinyt viime peleissä Incheon-peliä lukuunottamatta, missä tosin sen voittomaaliakin saatiin odotella viime hetkille asti ja sekin syntyi pilkusta. Neljässä aiemmassa pelissään Jeju oli onnistunut vain kerran maalinteossa jääden siis kolmesti maaleitta.

Daegu ei taas ole hävinnyt 11 viime sarjapelistään kertaakaan voittaen niistä viisi ja pelaten tasan kuusi kertaa. Kotonaan Daegu oli voittanut neljästi peräkkäin, kunnes joutui tyytymään juuri ennen maaottelutaukoa pelatussa ottelussa Pohangia vastaan tasuriin.

Huhtikuussa kaksikko tuijotteli kiikareita Jejun isännöimässä pelissä. Viime kaudella Daegu vei kaksi kolmesta kohtaamisesta ja Jeju yhden ottelun. Kolmessa noista neljästä pelistä toinen joukkueista jäi ilman maaleja. Jeju on kuitenkin vienyt seitsemän kymmenestä vieraspelistään K-League 1:ssä viime kauden Championship League-pelit mukaanlukien. Tuo tilasto on sen verran murskaava sen eduksi ja siitä betsistä saatavat kertoimet huikeita, että vain idiootti jättäisi tuota kalaa onkimatta pitkästä Deagun tappiottomien pelien putkesta siis huolimatta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Jeju United @2.6

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.4

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä