K-League 1: Jeonbuk - Pohang

K-League 1 | Jeonbuk - Pohang | 13:00 | 29.08.2022
Kohde sulkeutuu: 29.08.2022 13:00

K-League 1:n top4-joukkueiden Jeonbukin ja Pohangin väliset kamppailut ovat yleensä olleet vähämaalisia ja päättyneet vierasvoittoihin. Kaksi edellistä tämän kauden kohtaamista ovat päättyneet 1-0 lukemilla vierasvoittoihin. Kaksikko kohtaa vielä toisensa myöhemmin ylemmässä jatkosarjassa. Sitä ennen lisätään taas yksi vähämaalinen vääntö kaksikolta arkistoihin!
K-League 1:n kärkikamppailussa kohtaavat Jeonbuk ja Pohang toisensa Jeonju World Cup Stadiumilla maanantaina kello 13:00.


Jeonbukilta jäi luu kouraan Aasian Mestarien Liigasta - kotimaassa riittää vielä jännitettävää


Sang-Sik Kimin luotsaama liigakakkonen ja liigan viimekautinen mestari Jeonbuk on kerännyt 27 ottelusta 49 pistettä yhteismaalein 34-25. Vaikka se on jäänytkin liigakärki Ulsan Hyundaista jo kymmenen pistettä ei sillä ole mitään syytä heittää pyyhettä vielä kehään mestaruuden suhteen. Runkosarjaa on vielä kuusi kierrosta pelaamatta, minkä jälkeen kuusi parasta joukkuetta pelaa vielä yksinkertaisena pelattavan ylemmän jatkosarjan.

Jeonbuk piipahti vast’ikään Aasian Mestarien Liigan (AFC Champions League) turnauksessa Saitamassa, missä sen tie nousi pystyyn japanilaista Urawaa vastaan, kun japanilaisseura oli parempi välierässä 3-2 rankkareilla. Varsinainen peliaika päättyi 1-1 ja jatkoajan jälkeen oltiin 2-2 tasatilanteessa. Seung-Ho Paik ja Kyo-Won Han viimeistelivät Jeonbukin osumat.

Edellisessä K-League 1:n kamppailussa pari viikkoa sitten Jeonbuk hävisi liigakolmoselle Incheonille 1-3 Sungui Arena Parkilla.

Min-Kyu Song vei Jeonbukin 1-0 johtoon vartin kohdalla. Rodrigues da Silva Hernandes tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen Incheonille 1-1:een. Si-Woo Song vei isännät 2-1 johtoon 50.minuutilla ja Rodrigues sinetöi puolestaan pilkusta pelin toisella maalillaan loppulukemat 3-1:een vartti ennen täyttä aikaa.

Jeonbukin sisäistä maalipörssiä johtaa Gustavo seitsemällä osumallaan. Brassi on lisäksi antanut neljä maalisyöttöä.
Pohangille kotitasuri liigakolmosta Incheonia vastaan


Gi-Dong Kimin luotsaama liiganelonen Pohang on viisi pinnaa isäntiään jäljessä kerättyään 27 ottelusta 44 pistettä yhteismaalein 36-28. Kimin suojatit tuskin hyytyvät enää niin pahasti, että jäisivät ylemmästä jatkosarjasta rannalle. Se vaatisi kahdeksan pinnan takamatkalta tulevan seitsemäntenä olevan Gangwonin täydellistä loppukiriä ja vastaavasti Pohangin ja Gangwonin välillä olevista joukkueista myös jokaisen ohittavan Pohangin, joka on viimeisimmistä kymmenestä ottelustaan voittanut viidesti, pelannut tasan kolmesti sekä hävinnyt vain kahdesti.

Edelliskierroksella Pohang tasasi pisteet Incheonia vastaan 1-1 kotiluolassaan Pohang Steel Yardilla. Isännät iskivät ensin alle vartissa, kun Gwang-Hyeok Lee luuli vieneensä joukkueensa johtoon, mutta osuma hylättiin paitsiona. Puolen tunnin kohdalla puolestaan Si-Woo Song vei vieraat johtoon 1-0. Pohangin tasoitusta saatiin odotella aina 69.minuutille asti, kunnes Yong-Joon Heo varmisti joukkueelleen arvokkaan pisteen sekä sen, ettei Pohang olisi hävinnyt jo toista peliä putkeen. Kierrosta aiemmin Jeju nimittäin teurasti Pohangin kokonaista 5-0 kotonaan Jeju World Cup Stadiumilla.

Pohangin sisäisen maalipörssin kärkipaikalla on Heo, jonka lapikkaasta on lähtenyt kymmenen osumaa!
Keskinäinen pelihistoria toistanee itseään ja mataliin maalilukemiin jäädään!


Kaksikko on kohdannut toisensa jo kahdesti tällä kaudella ja molemmat ovat onnistuneet kaatamaan toisensa identtisin 1-0 lukemin vieraissa. Myös viime kaudella joukkueiden päätöskohtaaminen päättyi noilla lukemilla silloin Pohangin vierasvoittoon. Viisi kuudesta viime kohtaamisesta ovat päättyneet vierasvoittoihin - neljä niistä 0-1 lukemin! Myös viidesti kuudessa viime kohtaamisessa joukkueet ovat pelanneet matalamaalisen kamppailun.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @1.85

Huti
Posido - Lue arvostelu

1.85

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.825

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.72

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä