K-League 1: Suwon City - Pohang Steelers

K-League 1 | Suwon City - Pohang Steelers | 13:30 | 21.06.2022
Kohde sulkeutuu: 21.06.2022 13:30

Vaikka Suwon onkin hävinnyt kaikki neljä peliään Pohangia vastaan tämän ja viime kauden aikana ei sen mahdollisuuksia sovi dissata. Molempien maaleista maksetaan kohtuullisia tarjouksia ja iskemme hampaamme niihin!
Etelä-Korean pääsarjan K-League 1:n 17.kierroksella Suwon City ja Pohang Steelers kohtaavat toisensa Suwon Sports Complexilla tiistaina kello 13:30.

Suwon Citylla matkaa Championship Groupiin - ei kuitenkaan liikaa


Liigassa kymmenentenä ja samalla kolmanneksi viimeisenä olevalla Suwon Cityllä on matkaa ylempään loppusarjaan eli Championship Groupiin oikeuttavaan kuudenteen sijaan kuusi pistettä, kun runkosarjaa on vielä pelaamatta 17 kierrosta eli vielä puolet.

Kim Do-Kyunin luotsaama Suwon City palasi viiden viikon mittaiselta maaottelutauolta voitokkaana, kun se onnistui ryöstämään vieraspisteet Gimcheon Sangmulta 1-0 lukemin Gimcheon Stadiumilla viime perjantaina Seung-Woo Leen iskettyä voittomaalin 82.minuutilla. Suwonin brassivahvistus Murilo ennätti tumpeloida pilkun tunnin kohdalla.

Suwonin maaliruisku on tällä kaudella ollut Seung-Woo Lee, joka on soitellut vastustajien maaliverkkoja kaikkiaan kuudesti onnistuen mm. kahdessa edellisessä pelissään maalinteossa. Seung-Jun Kim on tehnyt kolme osumaa. Kahdesti ovat puolestaan maalinteossa onnistuneet Lars Veldwijk ja Jae-Yong Jeong. Kaikkiaan Suwon City on maalannut 17 ottelussaan 21 maalia eli saman määrän mitä sen tiistainen vastustaja Pohang.
Pohang mukana kärjen tuntumassa


Liiganelosena oleva Pohang Steelers on jäänyt kymmenen pistettä liigakärki Ulsan Hyundaista, mutta toisena ja kolmantena olevat Jeju United ja Jeonbuk ovat siitä vain kolmen ja kahden pinnan päässä.

Kim Gi-Dongin luotsaama Pohang palasi viiden viikon pituiselta maaottelutauolta voitokkaana kaadettuaan Gangwonin 3-1 kotiottelussaan Pohang Steel Yardilla viime viikon perjantaina.

Isännistä Wanderson ja Seung-Mo Lee veivät reilussa puolessa tunnissa Pohangin kahden maalin karkumatkalle, mutta Pyeong-Cook Yoonin omalla maalilla vieraat pääsivät vielä peliin mukaan juuri ennen taukoa. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin kuitenkin 68.minuutilla, kun Sang-Hyub Lim niittasi loppulukemat 3-1:een.

Pohangin sisäisen maalitilaston kärkikolmikon ovat kansoittaneet viisi maalia iskenyt Yong-Joon Heo sekä neljästi osuneet Jae-Hee Jeong ja Sang-Hyub Lim.
Pohang ei ole ylikylä Suwonille keskinäisestä pelihistoriasta huolimatta - molempien maalit mukaan betseihin


Viime kaudella viidenneksi sijoittuneen Suwon Cityn ja vasta Karsintalohkon kautta viimeistä edellisenä joukkueena sarjapaikkansa säilyttäneen Pohang Steelersin viimeaikaiset kohtaamiset ovat olleet varsin yksipuolisia tulostasoltaan, sillä Pohang on vienyt kaikista neljästä pelistä voitot tämän ja viime kauden aikana. Niinpä Suwonista on todella vaikea kaivaa peli-ideaa tälläkään kertaa. Toisaalta Pohang ei ole mikään luottojoukkue vieraskentillä, joten annetaan Suwonille edes hiukan mahdollisuuksia kotonaan maalien muodossa. Molemmat onnistunevat maalinteossa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.75

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.75

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.62

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä