K-League 1: Ulsan Hyundai - Suwon Bluewings

K-League 1 | Ulsan Hyundai - Suwon Bluewings | 12:00 | 16.07.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 12:00

K-League 1:n liigakärkenä jatkaa edelleen Ulsan Hyundai, mutta sen ote ei ole enää alkukauden tasolla ja pistemenetyksiä on alkanut tulla siihen malliin, että Jeonbuk on hiipinyt jo viiden pinnan päähän. Suwonin suurin kompastuskivi on maalinteko eikä 0,67 maalikeskiarvolla voiteta otteluja edes Etelä-Korean pääsarjassa! Luotetaan siihen, ettei Ulsan innostu hurjastelemaan ja maalimäärät pysyvät tänään kohtuullisina!
Etelä-Korean K-League 1:ssä 22.kierroksella kohtaavat Ulsan Hyundai ja Suwon Bluewings toisensa Ulsan Munsu Football Stadiumilla, Ulsanissa lauantaina kello 12:00.

Ulsan Hyundain kone alkanut sakata - pitkät voittoputket historiaa


Myung-Bo Hongin luotsaama liigakärki Ulsan Hyundain liigapelit ovat viime kierroksilla olleet enemmän tai vähemmän pakkopullaa ja jopa sille perin epätyypilliset tulokset ovat alkaneet saada yliotetta perinteisten voittoputkien sijasta. Kuudesta edellisestä pelistä Ulsanin saldo on ollut kaksi voittoa, kaksi tasuria ja kaksi tappiota, mikä tarkoittaa sitä, että liigakakkosena oleva Jeonbuk on ottanut sitä melkoisesti kiinni otettuaan puolestaan kuudesta viime pelistään neljä voittoa pelaten myös kaksi tasuria. Mikä parasta Jeonbuk vei tuossa rytäkässä keskinäisen pelin Ulsania vastaan vieraissa mikä kavensi kummasti myös kaksikon välimatkaa, mikä on toki vielä Ulsanin eduksi viisi pinnaa.

Edellisellä kierroksella Ulsan Hyundai joutui tyytymään liigaseiskan Daegun vieraana DGB Daegu Bank Parkilla 1-1 tasuriin viime viikonvaihteessa. Toisessa peräkkäisessä pelissä maalinteossa onnistunut brassihyökkääjä Leonardo vei Ulsanin vartti ennen täyttä aikaa johtoon, mutta Leonardon maanmies Daegusta eli Zeca tasoitti pilkusta viimeisillä minuuteilla.

Ulsanin maalitilaston kärjen yhdessä 25-vuotiaan Leonardon kanssa jakaa 22-vuotias korealainen Won-Sang Um. Molemmat veijarit ovat tulittaneet yhdeksän osumaa eli 58% Ulsanin tekemästä 31 maalista tällä kaudella.
Suwonille maalinteko työlästä


Byung-Keun Leen luotsaama K-League 1:ssä viimeistä edellisenä oleva Suwon on vain kahdeksan pinnan päässä Championship Groupiin eli ylempään jatkosarjaan oikeuttavasta kuudennesta sijasta, kun 12 kierrosta on yhä runkosarjaa pelaamatta.

Temppu ei ole vallan mahdoton, sillä Leen suojatit eivät ole pelanneet vallan huonosti viime aikoina. Vaikka kymmenen viime pelin saldo 2-4-4 näyttääkin päällisin puolin vaatimattomalta tahdilta pelit ovat olleet tasaisia ja olisivat voineet kääntyä suuntaan jos toiseenkin. Yhtäkaikki kesäkuun kaltaisella kolmen ottelun tappioputkella Suwon ampuu jatkossa itseään väistämättä jalkaan ja liiat tasurit syövät pisteitä aivan liikaa.

Edellisellä kierroksella Suwon kävi ottamassa lukua liigaskolmosen Pohangin vieraana Pohang Steel Yardilla, missä Jin-Ho Sin viimeisteli isäntien voittomaalin jo avausjaksolla.

Suwonin maalitilaston kärjessä on kolme osumaa per nuppi tehnyt kaksikko, bosnialainen Elvis Saric ja korealainen Hyun-Gyu Oh.
Vähämaalista peliä olisi tarjolla


Näiden joukkueiden selkein ero on maalien tekemisessä. Suwon pystyy siis kyllä pitämään ottelut vähämaalisina, mutta maalien tekeminen on osoittautunut sille kohtuuttoman hankalaksi ja siitä syystä sijoitus on mikä on: 14 maalilla 21 ottelussa ei otteluita kovin usein voiteta. Ulsanin 32 maalia 21 ottelussa on kokonaan toinen asia.

Kaikesta huolimatta Ulsanin pienen, akuutin suvantovaiheen takia kotivoiton metsästämistä mutasarjaan hinnoitetulla kotikertoimella on syytä välttää. Sitävastoin matalia maalimääriä voi pienehköllä betsillä bongata. Ulsan ei ole ylikylä tätä nykyä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @1.85

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.808

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä