Liiga: KalPa - Jukurit

Liiga: KalPa - Jukurit
Liiga | KalPa - Jukurit | 17:00 | 11.09.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 17:00
KalPa & Jukurit ottavat lauantaina uudestaan yhteen, tällä kertaa Kuopiossa, Olvi Areenalla. Perjantaina otti Jukurit melkoisen työvoiton rangaistuslaukauksien jälkeen maalein 2-1. KalPan työmäärä oli perjantaina todella kova, eikä maalipaikoista tulos jäänyt kiinni. Mikäli voimausuhteet pysyvät lähimainkaan samana myös lauantaina, tullee kotijoukkueen ketsuppipullo aukemaan kotiyleisön edessä.
Jukurit taisteli työvoiton


Olli Jokisen alaisuudessa tähän kauteen lähtenyt Jukurit otti todella kovan työvoiton perjantaina Savon derbyssä KalPasta. Jo avauserä oli KalPan hallintaa, vaikka laukaukset maalia kohti meni vielä tasan 7-7. Ottelun jälkeenkin Jokisen nostama toinen erä oli jälleen Jukureille hankalla, ja kotijoukkue oli melko pahassa purjeessa. KalPa siirtyikin 1-0 johtoon erän viidennellä minuutilla Hugo Galletin siniviivalaukauksella. Pari ylivoimaakin vieraille tarjoutui erän aikana, mutta lisäosumia ei syntynyt, ja erän lopulla Jarkko Immonen tasoitti lukemat 1-1:een vastahyökkäyksestä. Viimeinekin 20-minuuttinen mentiin KalPan komennossa, mutta kaikkiaan ottelussa 31 kertaa torjunut Oskari Salminen piti Jukurit pelissä mukana. Lopulta maalittoman jatkoajan jälkeen kotijoukkueen ratkaisijaksi nousi kaksi osumaa voittolaukauskilpailussa viimeistellyt Petrus Palmu.

Siinä missä Salminen venyi 31 kertaa kiekon tielle, kertyi KalPan Eero Kilpeläiselle torjuntoja vaivaiset 13 kappaletta. KalPa yritti toimittaa kiekkoa kaiken kaikkiaan maalia kohti 62 kertaa, kun Jukurit laukoi ottelussa 23 kertaa. Maaliodottamat kirjattiin noin 1,00-4,70, joten kyllähän tuossa KalPan kohdalla jossiteltavaa jäi isosti.Seuraako tulos työtä?


KalPa kompastui Liigan avausottelussaan jo viime kaudelta tuttuun tehottomuutensa. Työtä se osaa tehdä, eikä maalipaikkojen luomisessa ole mitään ongelmia, kiekkoa pitää vain saada maaliin asti. Tasoero joukkueiden välillä oli eilen melko selvä, ja Jokinen itsekin sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa, ettei Jukurit välttämättä pisteitä olisi edes ansainnut. Toisaalta tyylillä ei ole väliä, ja onhan se selvää, ettei Jukurien pelaajabudjetilla heti voidakaan kuuta taivaalta tavoitella, vaikka pelaajamateriaali onkin joiltain osin vahvistunut.

Mikäli KalPa lauantaina kykenee vähänkään samankaltaiseen esitykseen, on selvää, että jossain vaiheessa tulos seuraa perässä. Kotijoukkueen kertoimet on mielestäni liian alhaalla, mutta uskon, että tänään aukeaa ketsuppipullo, ja maaleja nähtäneen eilistä runsaammin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KalPa yli 3 maalia (60min) @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.82

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko