Liiga: KalPa - JYP | Jatkuuko JYP:n nousu?

Julkaistu: 27.10.2018 09:32


Liiga: KalPa - JYP | Jatkuuko JYP:n nousu?
Liiga | KalPa - JYP | 17:00
JYP voitti meidänkin ennakkomme mukaisesti Lukon torstaina kotonaan. Kolmea pistettäkin tärkeämpää saattaa olla tapa, jolla joukkue ottelun klaarasi. Vaikka vieläkään otteissa ei ollut sitä tasaisuutta, josta JYP on vuosien saatossa opittu tuntemaan, seitsemän tehtyä maalia ja lopun suvereeni näytös antavat varmasti valtavasti uskoa tulevaan.

Erityisesti joukkueen kokeneelle kaartilla onnistumiset olivat mannaa. Eric Perrinin, Jarkko Immosen ja J-P Hytösen onnistuttua maalinteossa koko joukkue sai selvästi uutta uskoa tekemiseensä. Nuori tshekkitaituri David Tomasek on myös pääsemässä jälleen omalle tasolleen, mikä tietää kiireistä iltaa KalPa:n puolustukselle.

Suurin ongelma JYP:n pelissä on ollut pakiston heikko peli paineen alla ja avauksissa. Samasta oli merkkejä myös Lukkoa vastaan alussa, mutta onnistumisten myötä itseluottamus nousi selvästi ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä ehyemmältä JYP:n viisikkopeli näytti. Pitkästä aikaa. Jos tästä pystytään jatkamaan myös Kuopiossa, kolme pinnaa on lähellä.

KalPa on ollut viime ajat karmeassa purjeessa. Eilen jäätiin nollille Pelicansin vieraana, mikä tiesi tappioputken venymistä jo yli kolmen viikon mittaiseksi. Osansa on toki loukkaantumisillakin, mutta kyllähän KalPa:n pelaaminen on tällä hetkellä varsin vaikean näköistä. Joukkue on pelannut korkeintaan yhden hyvän erän per ottelu ja tuska painaa hartioita lysyyn jo parin takaiskun jälkeen.

KalPa sai takaisin ykköstykki Jaakko Rissasen, mutta ainakin eilen kiekkotaituri oli sanalla sanoen heikko. Tähän otteluun paluun tekee myös toinen sentteri Eetu Luostarinen, mikä hieman helpottaa isäntien keskikaistan ongelmia. Syvempiä puutteita peruspelaamisessa nämä asiat tuskin kuitenkaan juuri ratkaisevat. Jos penkin takana olisi kuka tahansa muu kuin Sami Kapanen, spekulaatiot potkuista liikkuisivat jo kiivaasti.

Nousukuntoinen JYP on Järvi-Suomen derbyn selkeä suosikki. Jos ketsuppipullo jatkaa purskahteluaan, jälki voi olla rumaakin.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

JYP -1.5 @2.99

Bet90 - Lue arvostelu

2.99

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.80

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.80

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.70

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan