MM-kisat: Kanada - Saksa | Kanukit teurastaa sakemannit?

Julkaistu: 17.05.2019 11:49


MM-kisat: Kanada - Saksa | Kanukit teurastaa sakemannit?
MM-kisat | Kanada - Saksa | 17:15
Unibet Unibet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso tämä ja kaikki muut MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet täältä tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

Saksa on pelannut tähän mennessä upeat MM-kisat ja johtaa ansaitusti A-lohkoa kerättyään neljästä ottelusta täydet 12 pistettä. Vastukset ovat toki olleet kaikki heikoimmasta päästä, mutta muun muassa Slovakia- ja Tanska-voittojen myötä Saksan jatkopaikka on käytännön varma.

Varma jatkopaikka luo Saksalle viimeisiin kolmeen hankalaan otteluun turvallisen tilanteen. Toni Söderholmin suojatit pystyvät pelaamaan rennosti ja hakemaan vaikeista otteluista itseluottamusta sekä oppia tuleviin pudotuspeleihin.

Kanadan jatkopaikka ei ole täysin selvä, eikä peliotteet ole vielä vakuuttaneet, mistä kertoo tappio Suomelle ja vain niukka voitto Slovakiasta. Kanada on kuitenkin joukkue, mikä pelaa vain kannusta. Se usein vetää avausottelut vielä kohmeessa, mutta parantaa peliään loppua kohden. Viimeisistä otteluista pitää napata tarvittavat pisteet ja joukkue haluaa varmasti nostaa myös pelinsä intensiivisyyttä.

Tämä tietänee sitä, että Saksa, Tanska ja USA saa viimeisissä otteluissa vastaansa kivikovan Kanadan. Saksa on pelannut helppoja joukkueita vastaan hyvin, mutta nyt materiaaliero on aivan liian suuri. Mikäli Kanada tyypilliseen tapaansa nostaa pelintasoa, Saksa saa kokea kylmää kyytiä.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

AT: Kanada -2,5 @1.74

Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.65

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan