Salibandyn MM-kisat: Kanada - Slovakia

Julkaistu: 01.12.2018 09:02


Salibandyn MM-kisat: Kanada - Slovakia
Salibandyn MM-kisat | Kanada - Slovakia | 13:30
Prahan MM-kisojen avauspäivän toisessa ottelussa Kanada haastaa Slovakian. Slovakia on nopealla tahdilla noussut aivan Norjan, Tanskan ja Latvian kantaan ja jos sama kehitys jatkuu niin ehkäpä nimenomaan Slovakia on se maa, joka kykenee tulevaisuudessa horjuttamaan Top4 maita parhaiten. Kehitys muistuttaa hieman Slovakin jääkiekkomaajoukkueen nousua terävimpään kärkeen, tai ainakin sen tuntumaan. Syy nopeaan nousuun johtuu varmastikin siitä, että vahvaa lajiosaamista löytyy heti rajan takaa ja mailapeleillä on entisen Tshekkoslovakian alueella vahva historia. Slovakian maajoukkueesta löytyy useita pelaajia Tshekin pääsarjasta, ja yksi jopa Sveitsin kestomenestyjästä, Wiler Ersigenistä.

Kanadan joukkue on takavuosista sikäli muuttunut, että kaksoiskansalaisuuden omaavia pelaajia ei taida Nokian KrP:ssa pelaavan Valtteri Viitakosken lisäksi enempää löytyä, vaan pelaajat ovat peräisin kotimaisesta sarjasta. Kanada on esiintynyt kansainvälisillä kentillä jo pitkään, mutta kehitys ei ole ollut kovinkaan ripeää, vaan maa taistelee yhä sijoituksista "ynnä muut." Viitakoskenkin ruuti on ollut Salibandyliigassa märkää, joten joukkue joutuu Slovakiaa vastaan kovaan kyytiin.
Vedonlyöntimaailman tuorein innovaatio ja kuumin puheenaihe juuri nyt on Coolbetin "rakenna oma veto". Uudessa pelipalvelussa voit siis itse rakentaa oman kohteesi ja vetosi, minkä jälkeen Coolbet laskee sinun kohteellesi kertoimen. Lue lisää loistavasta uudistuksesta täältä tai siirry Coolbetin sivustolle suoraan tästä. Uutena pelaajana saat Coolbetilta myös 150€ bonuksen, kun käytät bonuskoodin COOL150.

Pelivalintamme:

Slovakia -8.5 @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan