Superpesis: Kankaanpää - Koskenkorva | Superviikonlopun pisteet Satakuntaan?

Julkaistu: 18.05.2019 07:43


Superpesis: Kankaanpää - Koskenkorva | Superviikonlopun pisteet Satakuntaan?
Superpesis | Kankaanpää - Koskenkorva | 17:00
Unibet Unibet
Kankaanpäässä pelataan tänään lauantaina upea superviikonloppu -tapahtuma, kun ensin kello 14:00 kohtaavat Porin Pesäkarhut ja Manse PP naisten Superpesiksessä ja sen jälkeen Kankaanpään Maila sekä Koskenkorvan Urheilijat miesten Superpesiksessä kello 17:00 alkaen.


Porissa pesäpallo vetää, joten yleisöä on takuuvarmasti todella paljon paikalla, minkä lisäksi myös Ruutu+ televisioi molemmat ottelut suorina lähetyksinä.

Kankaanpää ja Koskenkorva kuuluvat molemmat sarjan häntäpään joukkueisiin, eivätkä myöskään peliesitykset ole kauden alussa olleet kovinkaan imartelevia.

Molemmilla toki on yksi kahden pisteen voitto Kempeleestä plakkarissa, mutta millään tähtiesiintymisillä nuo voitot eivät todellakaan tulleet. Koskenkorva muun muassa haki vierasvoiton Kempeleeltä, vaikka sai ottelussa vain kahdeksan kolmostilannetta. KaMa:n voitto KeKi:stä sen sijaan syntyi, vaikka kotikentällään joukkue löi kahteen jaksoon vain kolme juoksua.

Nihkeää on siis ollut. Kankaanpää on lisäksi hävinnyt Alajärvelle ja Vimpelille vieraissa, kun taas Koskenkorva hävisi avausottelunsa Seinäjoelle kohtalaisen selkein numeroin.

Vaikka pelataan vasta sarjan avauskierroksilla, tällä ottelulla on jo hyvinkin suuri merkitys. Häntäpää tulee olemaan tänäkin vuonna äärimmäisen tasainen ja mahdolliset kolmen pisteen voitot päävastuksista ovat todella tärkeitä koko sarjan kannalta. Panosta ja lisäjännitystä Porissa pelattavassa erikoisottelussa siis riittää, joten lämpöä ja latausta nähdään varmasti kentällä.

Varsinaisesti Kankaanpää ei pelaa kotikentällään, joten suurta kotietua ei voida jakaa. Satakuntalaisyleisö on kuitenkin varmasti KaMan puolella ottelussa ja hieman lyhyemmän matkustusmatkan vuoksi jonkin aivan marginaalisen kotiedun isännille voi jakaa.

Molempien sisäpeli on yskinyt alkukauden alla, joten juoksujuhliin emme nyt usko. Koskenkorvalla on kaksi kovaa nyrkkiä: lukkari Juho Hakomäki ja lyöntivoima sisäpelissä. KaMalta ei löydy samanlaista lukkaria, eikä lyöntivoimaa, mutta sen ryhmä on huomattavasti tasaisempi kokonaisuus ja ennen kaikkea paljon nopeampi.

Tasainen ottelu on siis kerta kaikkiaan luvassa. Koskenkorvasta on jostain syystä tehty suosikki tähän erikoisotteluun, missä ei ole mitään järkeä. Vähäjuoksuisuus laskee tasapelin todennäköisyyttä ja Kankaanpään kolmen kertoimet ovat aivan liian isoja tarjouksia, jotta ne voisi jättää pelaamatta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Kankaanpää @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.90

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan