Superpesis: Kankaanpää - Vimpeli

Julkaistu: 13.08.2019 13:38


Superpesis: Kankaanpää - Vimpeli
Superpesis | Kankaanpää - Vimpeli | 17:30
Kankaanpäällä on ottelussa vielä roimasti panosta – joukkue taistelee nimittäin edelleen pudotuspelipaikasta. Pudotuspelihaaveita ajatellen tästä ottelusta tekisi hyvää kuitenkin lunastaa kolmen pisteen voitto.

Kaksi pistettäkin saattaa riitää, mutta omissa käsissä touhu ei ole missään nimessä, sillä viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevat Imatra ja Kitee ovat KaMaa kaksi pistettä edellä ennen tätä kierrosta.

KaMa:n ehdoton etu on, että Vimpelillä ei ole tässä ottelussa yhtään mitään panosta. Veto on varmistanut runkosarjan voiton, joten se voi vetää ottelun täysin kakkosmiehistöllä. Vimpeli on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista, joten se tulee varmasti huilauttamaan miehiään myös tässä kamppailussa.

Kankaanpää on kotikentällään jo osoittanut, että se pystyy voittamaan isompiaan, mikäli vierasjoukkue ei ole aivan täysillä pelissä mukana. Tämän kauden kotiotteluissa KaMa on jo kerännyt tällä kaudella kotonaan jakson Kouvolalta, jakson Joensuulta ja 2-1 -voiton Sotkamosta.

Kolme pistettäkään ei välttämättä riitä KaMalle, mutta pakkohan kotijoukkueen on kynsin hampain noista pisteistä taisteltava. Vedolla sen sijaan ei ole yhtään mitään panosta ottelussa ja miehiä säästellään. Motivaatiotekijät ovat niin vahvat, että hurjakertoiminen kotijoukkueen suora voitto nousee peleihin pienellä panoksella.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

1x2: Kankaanpää @10

Unibet - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

10

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan