Ykköspesis: Kannus - Pöytyä

Julkaistu: 04.08.2019 13:57


Ykköspesis: Kannus - Pöytyä
Ykköspesis | Kannus - Pöytyä | 18:00
Kannus on ottamassa hurjan loppukirin ennen runkosarjan päätöstä. Kahdessa edellisessä kotiottelussaan se kaatoi molemmat sarjan kärkipään joukkueet Oulun Lipon sekä Haminan Palloilijat.

Samalla Kannus on noussut tosissaan taistelemaan sarjapaikastaan, sillä ero Simon Kiriin on enää neljä pistettä, kun runkosarjaa on Kannuksella neljä ja Simolla kolme ottelua jäljellä. Kannuksen Uralla on siis vielä loistavat mahdollisuudet nousta ulos sarjan häntäpaikalta, mikä olisi kaiken kaikkiaan upea suoritus surkean alkukauden jälkeen.

Kannus taistelee siis tiukasti ja on pelannut viime ajat kotikentällään loistavasti. Pöytyä sen sijaan ei ole ollut omassa iskussaan koko kaudella ja lisäksi se pelasi eilen Ylivieskan vieraana, missä hävisi 1-0. Tasoero on varsin ohut. Koti- ja lepoetu huomioiden Kannuksen kertoimet maistuvat.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Kannus @2.80

Mr Green - Lue arvostelu

2.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.70

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan