NFL: Kansas City Chiefs - Cleveland Browns

NFL: Kansas City Chiefs - Cleveland Browns
NFL | Kansas City Chiefs - Cleveland Browns | 23:25 | 12.9.2021
Kohde sulkeutuu: 12.09.2021 23:25
Kansas City Chiefs on edelleen NFL:n paras joukkue. Clevelandin heikko kohta puolustus on viime kautta parempi, mutta ei välttämättä heti avausottelussa.NFL:n viime kauden pudotuspeleissä Kansas City Chiefs pudotti divisioonakierroksella Cleveland Brownsit 22-17. Finaalin Chiefs sitten hävisi Tampa Bay Buccaneersille 9-31.
Browns oli pitkään ehkä NFL:n heikoin joukkue, mutta muutama vuosi sitten seura alkoi tehdä oikeansuuntaisia pelaajadiilejä, ja suunta muuttui. Viime kauden play offsit oli ensimmäinen kerta, kun Cleveland oli pudotuspeleissä mukana sitten kauden 2002.

Viime kausi oli Clevelandille todellinen muutoksen kausi. Päävalmentaja Kevin Stefanski valittiin NFL:n vuoden valmentajaksi. Stefanski oli saanut muutettua alakuloisen joukkueen voittajaksi, koko pelaamisen kulttuuri seurassa muuttui parempaan suutaan.
Clevelandin pelinrakentaja Baker Mayfield kehittyi viime kaudella huimasti. Varsinkin kauden loppupuolella hän oli jo erinomainen, eikä nyt ole kysymystäkään siitä, etteikö Mayfield olisi NFL-tasoinen QB.

Clevelandin hyökkäys on nyt hyvätasoinen, joka pelipaikalla on nyt hyviä pelaajia, on todellisia tähtiäkin ja vaihtopenkiltä löytyy vielä tarvittaessa apuja.
Viime kaudella Clevelandin heikko kohta oli puolustus, mutta tämä on nyt ainakin jonkin verran parantunut. Viime kaudella Browns antoi vastustajien tehdä 12. eniten pisteitä. Täksi kaudeksi puolustuksen linjaan ja tukimiehiin on hankittu vahvistusta ja varsinkin kehno takapuolustus on parantunut, kun Ramsista saatiin Johnson sekä Hill.

Mahomes on edelleen liigan paras QB


Avausmatsissa Clevelandin ongelma voisi olla se, että vaikka sillä on nyt palaset parempaan puolustukseen, niin joukkue on vielä kovin uusi. Ja vastassa on liigan ehkä paras hyyökkäys.
Kansas City voitti viime kaudella 14 matsia ja sen heittohyökkäys oli liigan paras. QB Mahomes on edelleen nuori, kädet ja jalat käyvät, ja laituripuoli on vaarallinen.

Viime kauden Super Bowlissa Kansas Cityllä oli paljon ongelmia hyökkäyksen linjan kanssa, ja tämän edun Tampa Bay osasi käyttää. Mahomes joutui joka pelissä paineen alle. Tästä viisastuneena Chiefs on laittanut hyökkäyksen linjan entistä parempaan kuntoon.


Matsi pelataan Kansas Cityn Arrowhead-stadionilla. Ottelun tasoitus on 5.5 pistettä, ja sillä numerolla Kansas Cityn pelaaminen houkuttaa. Cleveland on nykyään hyvä joukkue, mutta Chiefs on edelleen, varsinkin kotonaan, liigan ykkönen. Sillä on ollut reilu puoli vuotta aikaa miettiä, mikä meni Super Bowlissa pieleen, ja nyt on sitten paikka lähteä uudestaan liikkeelle. Arvio loppunumeroista on 34-27.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Chiefs -5.5 @1.95

Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan